4runnerin lukkoperä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Anonymous, 4.1.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    onks nelijuoksias vakiona takapääs lukko..? ja mitenkä on muuten tollasen maasto-ominaisuudet....?
     
  2. trucker

    trucker 1st gear

    ei ole lukkoperää vakiona, mun yksilössä oli semmoinen tilattu uutena. valmistenumerosta sen pystyy selvittään, mutta en nyt just muista miten.

    helpoiten sen saat selville kun tunkkaat perän ylös siis molemmat renkaat samaan aikaan ja pyörität toista rengasta jos toinen rengas pyörii eri suuntaan niin ei ole lukkoa ja jos taas samaan suuntaan niin lukko löytyy.

    Kyllä sillä maastossa pääsee laitat isot rattaat niin saat vähän varaa alle. diesel-kone on kylläkin alakierroksilla laiska, bensassa varmaan riittää potkua
     

Kerro tästä muillekin!