4th gen Camaro kysymyksiä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Fastback, 11.4.2012.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    Appiukko ilahdutti läpi Fordistia ostamalla '98 Camaron 3,8 litran kutosella. Autohan on todella siistissä kunnossa. Mutta GM idioottina tutkailin auton dataa ja sieltä nousi esiin, että on tuotu uutena Saksaan, F-41 alusta (vissiin joku pykälää tukevampi???) ja positraction perä, olikohan 3,42 välityksellä. Mikä taka-akseli tämmöisessä yleensä on, kiinnostaa lähinnä minua jos joskus kasia sinne joskus tulevaisuudessa tarjoaisi :D Eroaako kutos Camaro kasi mallista miltä osin? Onko jotain kohtia joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Mitä öljyä 3,8 litraiselle kannattaa antaa? Mistä kannattaisi kysyä ohjekirjaa, US-Parts?

    F-body kerho varmasti tietäisi parhaiten, mutta tökkäsi tuo rekisteröityminen ja se on ihan #¤%noiden hommaa käydä rekisteröitymässä jonnekin palstalle ja kysyä 1-3 kysymystä ja sen jälkeen ei näy eikä kuulu... Joskos täällä joku F-body mies osaisi näihin vastailla.
     
  2. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

  3. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Äläs ny mollaa äfpodiklubia ja sen palstaa :soosoo:

    Aamulla heti ensimmäiseksi modet kattelee uudet rekisteröityneet ja jos nimimerkki on joku yfchefsuan tai nadija6000 ja @postiosoite dingdong69@gmail.ru tai vastaavaa niin aikas nopiaa painuu delete pohjaan :mad:
    Jos on taas menny lapsi pesuveden mukana niin ei olis eka kerta :lol:
    Rohkesti vaan, sinnekin.
     
  4. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Ku luet tuon ensimmäisen viestin lopun uuestaan, ni huomaat ettei kukaan mollaa äfpodiklupia. :lol: Siinähän sanotaan että on kirjottajan mielestä vääryyttä rekisteröityä jonnekkin foorumille kysymään yksi kysymys :D

    Itekkin käsitin kyllä ensi väärin :oops:
     
  5. Fastback

    Fastback Gearhead

    Juurikin näin, sivujen rekisteröityminen on ok, mutta minulla selain meni juntturaan kun kysyin uutta kuvaa tunnistautumiseksi. Selaimeni ei sitä tajunnut ja jumin teki. Halusin välttää sen että tulee uusi äijä kyseleen pari kolme kyssäriä ja sen jälkeen ei näy eikä kuulu miestä, eli oli onni onnettomuudessa.

    F-body kerhohan tekee yhteistyötä amerikan tanari kerhonkin kanssa, joten ei siinä mitään pahaa sanottavaa ole. Itseasiassa minullakin on heikko kohta viimeisten f-birdien kanssa, se ram-air konepelti on härski ja sitä saa vfn-fiberglassilta megahärskinä korotettuna versiona.

    Kiitos pdf linkistä, printattuna jo! Kirosin hiljaa mielessäni, että olisi appiukko ostanut Fordin niin lähes kaikki asiat olisivat jo tiedossa. Nyt tarvitsee perehtyä uuteen aiheeseen :)
     
  6. Fastback

    Fastback Gearhead

    Onko kenelläkään havaintoa, että olisiko '98 Camaroon mitään suomenkielistä manuaalia tarjolla missään? Minä pärjään tuon gm heritage materiaalin kanssa, mutta appiukolla on tuo neljäs kotimainen hieman hakusessa ja kuviakaan ei ole paljoa :D

    Hyvä materiaali tuolla gm heritagen sivuilla, selvisi jo taka-akselit yms.
     
  7. Chevy_z28

    Chevy_z28 3rd gear

    Jos ny jotain positiivista kutosen hankinnasta voi sanoo niin mun ymmärryksen mukaan toi 3,8 on kestävämpi/parempi kuin 3,4. Mutta pääasia että f-body! Ja rekisteröidy vaan sinne, ite oon ainakin saanu paljo neuvoja sieltä.
     
  8. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Ainakin Metrosta on saanut suomenkielisiä käyttöohjekirjoja.
     
  9. bushwack

    bushwack 1st gear

    Onko kukaan lähiaikoina verottamassa 94-96 avo-Camaroa, kasikoneella?
    Kellään hajua paljon veromuutos korottaa maksun määrää?
    Aikaisemmin n.2500 euroa mitä tullin sivuilta katsoin.
     

Kerro tästä muillekin!