4WD hilux vai nissan king cab ??? Kokemuksia kiitos

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja BRC1, 30.6.2004.

  1. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kumman kaa? Eli tarkoitus olis hankkia joko Hilux tai king cab ,nelivetoinen diesel. Lähinnä kiinnostaa kumman maastoajoneuvo ominaisuudet vakiona on paremmat? välitykset ,lukot tms? Ajattelin jotain 99-2001 malleja. Nissanissa taitaa olla jo 2,5tdi kone kun hiluxissa vapari 2,4.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Molemmissa autoissa on rungon malli ja pöyrien ripustukset samanlaiset. Vääntösauvoilla toteutettu erillisjousitus edessä ja lehtijouset takana. Lukkoja ei taida ton ikäsissä olla vakiona vielä kummassakaan, lisävarusteena on tainnu saada takaperän kitkalukon. Jos Hiluxissa on d4d-moottori, hepoja 100, nissanissa oli muistaakseni 105. Älä vedä hirteen jos ei pidä paikkaansa... Tosin jos olet pitkän puoleinen kaveri, suosittelisin Hiluxia, koska Hiluxissa on jakolaatikon vaihdekeppi sijoitettu paremmin kuin nissanissa, jossa ainakin itellä nojaa ikävästi jalkaa vaste, paitti kun lyö hitaan nelikon päälle, niin sillon keppi on riittävän takana ettei osu koipeen. Tosin Nissanin hepat puhuu puolestaan, toisaalta Hilux vääntää kivasti. Mutta jos minä noista kahdesta valitsisin, todennäköisesti ottaisin Hiluxin, on semmonen mutu-tuntuma että vois olla vähän kestävämpi ja korjausvapaampi kuin nisukka.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    mitäs jos harkitsisit suoraan defenderiä niin ei olisi ruoste/arvonsäilyminen/maasto ominaisuuksista huolta,,,auto joka kestää ja on tehty miehille,annan täyden 10+++ autostani
     

Kerro tästä muillekin!