4X¤ mainoksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja MadMike, 18.11.2004.

  1. MadMike

    MadMike Gearhead

    ei helvetti kyllä tää pisti naurattamaan....

    Teho


    Td5-moottori

    Land Roverin Td5 on 2.5-litrainen turboahdettu viisisylinterinen suoraruiskutusdieselmoottori. Sen suorituskyky on lyömätön: se pystyy vetämään jopa 3500-kiloista jarrullista perävaunua. Elektronisesti ohjattu polttoainejärjestelmä, jossa hyödynnetään pumppusuutintekniikkaa, varmistaa että Td5-moottori reagoi nopeasti kaasupolkimen liikkeisiin. Moottorin ansiosta ajettavuus on loistavaa luokkaa, vääntöä löytyy alhaisilla kierroksilla ja siinä on luokkansa alhaisimmat ääni- ja värinätasot.

    Vau....eli taitaisi NYYKÄHTÄÄ JO kun pitäisi vene vetää jortaanista...
    Ja omakohtainen lausunto tollasen TD5 kaasuun reagoimisesta on että se on naurettava.
     
  2. URPO

    URPO 1st gear

    Itseäni huvitti huyndai tucsonin testissä ollut lause joka kuului jotakuinkin seuraavasti:" Tucsonin maasto-ominaisuuksista ei tarvitse olla huolissaan, sillä auto selviää nimismiehen kiharoista ilman ongelmia". Taisipa olla lausetta lainattu vielä mainokseenkin.
     
  3. MadMike

    MadMike Gearhead

    voi jumalauta, olikohan kyseessä suoran ja tasaisen tien kiharat vai mutkien :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!