5.4 Triton käyntihäiriö, missä tietäjät...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja MarsipaaniRaikkonen, 24.1.2023.

 1. Eli -07 Triton millä ajettu 261tkm, käy ja kukkuu mutta veemäinen nypytys pintakaasulla ja ilmenee myös käyntiinlaittaessa tyhjäkäynnillä, muutaman sekunnin ravistaa. Tehot tallella, ei vikakoodeja. Vaihdettu tulpat, puolat, suuttimet, bensasuodatin. Leimalla meni päästöistä läpi. Missä ihmeessä vika? Käpy palaa kohta.. Forscan saatu just käyttöön, pitää sillä seurailla tuleeko mitään outoa dataa, mutta vinkit olis enemmän ku sata jänistä..
   
 2. Voisiko olla nokkaketju venynyt? Luin jostain että pyörät ja ketju pitäs vaihtaa, toki itse en ole vaihtanut, vaikka kaikki osat on ostettuna hyllyssä. Myyn sopivasti jos haluat tehdä vaihtotyön.

  Mulla katosi 07 ahdetusta tritonista ongelmat kun tulpat vaihtui.
  Semmonen on tullut viime kesänä että lämpimänä tyhjäkäynnillä epäsäännöllisesti tulee nopea, kevyt ravistus. sitä ei meinaa huomata ja ei ole löytynyt, joten olkoot.

  Koneesta kun ottaa kiinni ja kuuntelee vaikka tetoskoopilla, ei huomaa, mutta sisällä kun istuu kuskinpaikalla...huomaa ravistuksen. Huomasin että vika katosi kun pisti stereoita isommalle. Takapenkin alla on Roushilla laitetut supparikotelot, potkii sen verran että ravistukset jää toiseksi
   
 3. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Parissa laitteessa tasakaasun nypytyksen syynä on ollut jollain tapaa viallinen egr, se sotkee käynnin mutta sen kyllä pitäisi sytyttää vikavalo.

  Mutta kun käynnistäessä tulee, niin ehkä kuitenkin jotain muuta.
   
 4. Hukka86

  Hukka86 2nd gear

  Yks mahdollinen ois pcv venttiili helpoin melkein testatakun laittaa huohotuksen ulko ilmaan,tulppaa imusarjasta ja kokeilee vaikuttiko siis jos letkujen välissä
   
 5. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  1
   
  Muokattu: 27.3.2024
 6. Fordi vaihtu jo... :lol:
   

Kerro tästä muillekin!