5.9 Hesan cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja nash, 3.9.2008.

  1. white brothers

    white brothers 1st gear

    näin on! eiköhän tämä loru ollut tässä?
    vai haittaako vielä jotain ihmistä joku asia?
    ei luulis.............................................................
     
  2. VSOP

    VSOP Gearhead

    Keskustelu onkin saanut aivan uusia ulottuvuuksia, mut jotenkin tuntuu ett verbaliikka olisi aika alkeellisella tasolla. Hih :poff:
     
  3. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Painutaan vituun kaikki tästä keskustelusta,jooko?
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Joo annetaan olla vaan... Ja huumorillahan minäki tästä oon jatkanu... Toivottavasti moni muukin, mut asiallista keskustelua sallittaneen, josko on oikeesti sanottavaa!? Mutta on se nyt lapsellisen näköstä ku pojat tuolla kajaaninkin... No joo... :rotfl:
     
  5. Dodge A-Body

    Dodge A-Body 1st gear

    Perhana, kyllä sudittelusta nykyään viriää keskustelua. Rupee vissiin olemaan tapa, että joka cruisingin jälkeen alkaa hirmunen spekulointi. Vasta on toivuttu Porvoon selkkauksesta, niin jo rupee pukkaa uutta Helsingistä. Näille ruikutuksille vois kohta jo perustaa oman foorumin.
    Kyllähän sudittelu on aina jollain tavalla kuulunut cruising-kulttuuriin ja toivottavasti se myös jatkossakin kuuluu. Järjen käyttö on tässäkin kivassa puuhassa sallittua ja jopa suotavaa. UGH, olen puhunut.
     
  6. Landseer

    Landseer Gearhead


    Onko Wall Street Journal-lehdestä kuulunut mitään?
     
  7. ponco76

    ponco76 1st gear

    Ei ole kuulunut mitään. En ole kyllä lehteä seurannut. Ei taida suomen crusingit olla se tärkein juttu tällä hetkellä pörssimaailmassa tuolla rapakon takana. :)
     

Kerro tästä muillekin!