52 Mercury ja Mercury clubi suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ESMCB, 16.6.2004.

  1. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Olen tässä ajatellut hommata '52 Mercury Custom 4d sedanin. Aito suomiauto. Tietoa ei autosta ole löytynyt juuri mistään. Onkohan suomessa Mercury kerhoa? Ja jos on onko sillä kerholla mahdollisesti netti osoitetta/muita yhteys tietoja. Olinsin myös kiinnostunut muista vastaavista mercuryista suomessa. Samoin tiedoista em. Mercuryn malleista.
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Ford-Freak Club of Finland Ry toivottaa sinut ja kaikki muutkin Mercury harrastajat tervetulleiksi kerhoon. Jäseniltä löytyy mm. pari '52 Monterey yksilöä.
    http://www.ford-freak.org/
     
  3. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Tuohan on harkinnan aiheinen juttu. Jos vaikka saisi joskus yhteyttä muihin 52 omistajiin voisi saada neuvoja ja vaikka varaosia.
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  5. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Onko muuten saatavana mitä kirjallisuutta koskien 52 mercuryä? Esim korjauskirjoja ja räjäytys kuvia. Varsinkin kirja jossa neuvotaan miten ikäkin osa puretaan pois (ja laitetaan takaisin). Monista autoista on vastaavia kirjoja mutta löytyykö mercurysta?
     
  6. Bitch

    Bitch Gearhead

    Jostain aikaisemmasta topicista löytyy linkkejä, josta voi yrittää löytää tai kokeile e-bayta.
     
  7. petu54

    petu54 2nd gear

Kerro tästä muillekin!