57 Chevy Stepside pickupin etuakselimuutoksesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja arttu, 8.6.2010.

  1. arttu

    arttu Gearhead

    Niin, onko kenelläkään tietoa, miten otsikonmukaiseen ajoneuvoon SAA laittaa modernimpaa etuakselistoa?

    Ideana olisi korvata alkuperäinen lehtijousitteinen jäykkäakselinen eturipustus jollain GM STW rungonpuolikkaalla, eli koko ohjaus/jarrut/jousitus. Mutta onko kuinka luvanvaraista hitsata alkuperäiseen runkoon tuoreemman 80-lukulaisen STW:n rungon etuosaa?

    Vai kannattaako harkita koko rungon vaihtoa? Jos vaihdan rungon kokonaan, muuttuuko auto rekisteriotteessa Pickupista Capriceksi?
     
  2. sbc327

    sbc327 Gearhead

    Akseliston saa korvata kyseiseen malliin suunnitellulla tehdastekoisella muutossarjalla. Kyllä kai noita on saatu kilpiin myös eturunkoja vaihtamalla, mutta vähimmällä työllä ja selittelyllä pääsee tuollaiseela Mustang II tyyppisellä muutossarjalla. Maksaa vähän toista tonnia ja saa kierrejouset, levyjarrut ja hammastanko-ohjauksen, tehostimella tai ilman.
     
  3. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Saa kilpiin front-clipin vaihtamalla.
    Juu ja puretun piilofarmin rungon saa parhaimmillaan ilmaiseksi.
     
  4. firing order

    firing order 3rd gear

    Jep.
    Kokemuspohjalta kannatan vilpittömästi sbc 327;n ehdotusta ajoneuvomalliin suunnitellusta täydellisestä sarjasta. Osat ovat uusia ja asennus varmasti helpompaa kuin jonkin täysin vieraan eturungon sovittaminen. Lisäksi farmarin raideleveys voi olla hieman leveä vanhan pikkarin alle. Saattaapa myös sinänsä ilmaisen farmarin rungon kunnostaminenkin maksaa jotain, kuitenkin.
     
  5. Camaron runko näyttää sopivan todella hyvin .ainakin 56 panelin runkoon joka lienee sama?

    Camaro oli 73 vuosimallisltaan.
     
  6. arttu

    arttu Gearhead

    Kiitos vinkeistä!

    Mitenkäs (Akseli von Kardaani) lupien kanssa menetellään? Vai meneekö ilman erityistä hakemusta läpi? Olisko sulla kuvia kyseisestä apurungon sovittamisesta?

    Täytyy vielä miettiä nämä vaihtoehdot, sillä kyllä tuo valmis paketti esim. tuolta ---> http://www.classicperform.com/Store/194 ... 5559M2.htm kiehtoo kyllä!
     

Kerro tästä muillekin!