59 Mercury Monterey, montako Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mokaman, 2.3.2013.

  1. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Niin harvoin näitä näkee missään että olis kiinnostavaa tietää paljonko tänne pohjolaan mokomia on eksynyt, korimallista riippumatta.

    Itselle ostin rapakon takaa sedanin, näissä kun on sitä jotain... :D
     
  2. MiikkaL

    MiikkaL Gearhead

    Täältä löytyy yksi! '59 4D sedan, alkup. Suomi-auto. Pääväri sininen, takasiivet, katto ja perälauta valkoiset. Tekniikkana alkup. 312cid Y-block, jonka perään liittelin AOD-laatikon.

    Autolla tullaan liikkumaan tulevana kesänä aktiivisesti! Bongattavissa ainakin Tampereen alueen cruisingeista yms. häppeningeistä, tod.näk. myös useemmat Stadin cruisingit cruisaillaan.

    Enpä voisi enempää olla samaa mieltä että näissä on sitä jotain :) Varsinkin takavalojen muotoilu tuntuis vetoavan yleisöön. Auto tulee olemaan mulla vielä piiiiiitkääääään...!!!!!

    Muutamia (about 5 kpl) yksilöitä tullut omani lisäksi bongailtua kotimaan kinkereissä. Olkaas hyvät arvon omistajat ja ilmoittautukaas!


    PS. Mokaman, laitahan kuvia uudesta aarteestasi.
     
  3. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Ne takavalot, ne takavalot... :D

    Laittasin kuvia tänne kun osaisin, mutta voin pistää sulle Miikka parit kuvatukset jos pistät vaikka yyveellä mailiosottees.

    Nappastaanko kärryistä yhteiskuva Mansessa kevähällä? Ainakin pitää kerran mennä pakosta läpi teikäläisten kulmilta kun haen auton satamasta... Ei taida monesti olla samanlaisia vierekkäin parkissa. :wink:
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  5. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    ^Juu, missä loput merkuuriukset on??? Kaapista ulos rohkeesti vaan! :rotfl:

    Hieno OT-farkku, taitaa vaan jäädä myymättä tuolla hintaa...
     
  6. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu tuota luokkaa ovat Merkkifarkut hinnoiltaan nykypäivinä. '59 mallit taitaa olla harvinaisimpia suomessa, jos '57-'59 malleja vertaillaan. Joku viitisen kappaletta tulee heittämällä viisysejä mieleen, eli kyllä niitä sen verta pitäis olla olemassa. :lol:
     
  7. Fleetline

    Fleetline Gearhead

  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No eipä oo enää kallis. Tuommosen summan nyt maksaa oli kunto mikä tahansa. On ne hienoja! 8)
     
  9. MiikkaL

    MiikkaL Gearhead

    Laitoin yv:tä.

    Järjestetään vaan "kokoontumisajot" kun matkailet tästä ohi :) Eipä ole aikasemmin lajitoveria sattunut viereen vaikka samassa tapahtumassa olis paikalla ollut. Ennätys v. 2010 power meetissa "meitä" oli kuusi.
     
  10. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Otetaanpa siis luokkakuva. Olis kiva kun muitakin lajitovereita ilmoittautuisi vaikkei samaan kuvaan joutaiskaan. Kiitos Ismoskosmokselle infosta että noinkin monta löytyy ainakin.

    Laitoin Miikka sulle kuvia "uudesta" hankinnasta.
     
  11. mercury59

    mercury59 Gearhead

    Perimätiedon mukaan uutena tullut maahan peräti 12 mercurya. 11 montereytä ja 1 montclair. Viimeksi mainittu oli mulla 16 vuotta ja vaikuttaa nykyään Mikkelin suunnalla. Pari kolme on tullu aika hiljattain uustuotantona. Farmareita kaipaisin lsää katukuvaan on meinaan sen verran rouhea pitkäkatto... Niitäkin on pari tänne laivattu...
     
  12. Cash

    Cash 1st gear


    Täällä nähtävästi juuri se sinun ex Montclair ilmottauttuu. :)
    pohjatyöt alotettu,uutta väriä tulossa kevään aikana. 8)
     
  13. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Commuter 4D HT STW. 8)

    [​IMG]

    Ja nimim. Mercman taitaa tietää näistä aika paljon?
     
  14. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    ^Pitääpä muistaa tuo Mercman.

    Ja saahan tänne toki muutkin 59 mercuryt ilmoittautua, eikös Montclair ole vähän niinku paranneltu versio Montereystä vai oonko ymmärtänyt väärin???
     
  15. E..P.

    E..P. 2nd gear

  16. Cash

    Cash 1st gear


    käsittääkseni. mut park lane oli varusteiltaan vieläkin hulppeampi.


    jaa ja sitten asiasta kolmanteen,löytyiskö kenenkään hyllystä viisysiin takavalon alle tulevaa "puoliympyränmuotoista" listaa? apukuskin puoleista. ja konepellin listasta ois myös tarve. 8)muitakin listoja tarvitaan jos joutavia sattuu kellä olemaan,mutta noi ois akuuteimmat. :)

    itellä ois muuten yks takaikkuna ja yks pari takavaloja jouten.ei parhaassa kromissa mutta kuitenniin.
     
  17. v8-mind

    v8-mind 1st gear

    Meidä ukolle tuli viime vuonna just -59 monterey 4 ovi tolppa, 383 koneella. Vähän ajettu alkuperäiskuntoinen, maali hiukan kauhtunut muuten siisti. Vaikuttaa ensi kesänä turun seudulla.
     
  18. MiikkaL

    MiikkaL Gearhead

    Mun autonihan se siinä! Tosin kuva on jo muutaman vuoden takaa, sittemmin auto on maalattu uudestaan kaksiväriteemalla (pääväri samansävyinen sininen, katto ja takasiivet valkoiset) ja pois raksitut tekstit+koristemerkit on palautettu paikoilleen.

    Ja hei CASH! Siitä sun ylim.takaikkunasta voitas aloittaa varovaiset liikeneuvottelut, jollei sitä joku jo kerenny käydä hakemassa :D Voin laitella sulle yv:tä kuhan olen seuraavan kerran tulossa käymään Mikkelissä, viimestään kesällä.

    Edit: hemmetti kun en osannu lainata siten, että kuvakin näkyisi, mutta mun auto on siis ylemmässä noista EP:n laittamista kuvista.
     
  19. Cash

    Cash 1st gear

    Ei oo kukkaan vielä hakenu,tuollahan se vielä on. :) ei muutakun heitä tarjousta kehiin. :)
     
  20. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Komia auto sulla Miikka!

    Pistäkääpäs lisää kuvalinkkejä finlandiasta löytyviin 59 merkuureihen ketkä osaatte...
     

Kerro tästä muillekin!