'65-'66 Fury

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja onre, 17.12.2007.

 1. peltoelvis69

  peltoelvis69 3rd gear

  Ei oo liian kiivasta keskustelu tässä ketjussa. Mites immeisillä kamppeet rokkaa? Itellä tuossa parin viimetalven aikaan tullu vähän alustaremonttia tehtyä ja kaikki puslat alustaan uusittu, eteen sekä taakse. Muuten on ollu ihan senkun vaan ajellu. Pari vuotta se kerkes huilatakkin tuossa joku vuos takaperin työkiireiten ja kilahtaneen koneen takia. Nyt se on taas ollu muutaman kesän ajossa.
   
 2. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Selailin omia vanhoja valokuvia, joista löytyi paljon kuvia myös Aitoosta useilta vuosilta. Tapahtumahetkellä kilpi oli näköjään YRP-70.

  [​IMG]
   
 3. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Auts.. toivottavasti ihmiset oli ok.
   
 4. MJF

  MJF Double Gearhead

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Paikallinen Fury 70-80 luvun vaihteessa. Kiva jos löytyis lisää kuvia :)
   
  Herje, esmi ja Tunaman tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!