65 chevy bel-airin kaasutin 2bbl

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja HELL2, 10.3.2012.

  1. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Kaasutin on Rochester ja peruskorjattu.ajettu n 500m parina vuotena. Toimii ok mut seisonta kalkkeutti vähän paikkoja joten suoritin perusputsauksen. Siinä laboratorion pöydällä puhallellessa huomio kiinnittyi kahteen reikään jotka ovat alarungossa suoraan ulkoilmasta kurkkuun..läpän yläpuolelle. Reiät sijaitsevat taempien kiinnityspulttien kohdilla ja ovat vähän alaviistot sisäänpäin. Samantien tutkin muut kaasuttimet ja missään ei tuommoisia reikiä ole. Tuntuu kovin oudolta tuommoset reiät...tarkkaa säätöä ei ole koneelle vielä tehty joten vaikutusta seoksiin en tiedä varmaksi..luulisi laihentavan..
    Onko muut törmänneet samanlaisiin reikiin???????
     
  2. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  3. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Joo just samanlaiset reiät :eek: Us partsista ostin toissavuona tuon karpuraattorin ja koodeilla oli tuo 65 chevyn 283(195hv)...Taitaa olla vanhemmankaasarisuku polven virityksiä..Sullahan tuo todistettavasti toimii..ootko seoksia mitannut?/säätänyt?
    Arvelin laittaa semmoset eristäjän nastat reikiin kokeeksi..tämä tietty sit kun saan ajoon..tallin pihassa pelaa noinkin ihan hyvin..
     
  4. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  5. Väne

    Väne Gearhead

  6. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  7. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Joo thänks Väne..!Syynsä siis noillakin...
     

Kerro tästä muillekin!