66 avo galaxie (ent.Galaxie tekniikan tunnistusta.)

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja hoge, 15.10.2009.

 1. hoge

  hoge 1st gear

  Kyllä se on aikeena. Pitää ruveta touhuamaan ensi viikolla. Jarrut pitäisi kanssa käydä läpi, yhden hätäjarrutuksen jälkeen poljin meni kovaksi ja jarrut tuntuu tehottomilta... Muuten pelaa kuin buikki!
   
 2. hoge

  hoge 1st gear

  Nyt näyttää huolestuttavalta. Perämurikka tiputettiin alas ja luultiin että siinähän se vika on, sivuttaisvälystä vähäsen. Vein tuossa murikan pajalle ja väljää ei kuulemma kauheasti ole edes. Laakeriskooli näyttää ihan hyvältä banjossa, sekä laakeri on uusi vetarin päässä. No perä vähimmillään laakeroidaan jne uusiksi. Sitten nippuun ja toivottavasti väljät olisi poissa.
   
 3. pizzamake

  pizzamake 3rd gear

  Joko tasapainotit kardaanin Futuragen vinkin mukaan?
  Se nimittäin on se yks perhana, joka ravistaa ihan mukavasti !
  Ja sit se loota?
   
 4. hoge

  hoge 1st gear

  Ei ole kardaania vielä tasapainoitettu. Tuo takapyörän pystyheitto on ainoa selvä vika mistä tuo täristys on melko varmasti johtunut. Loota ja kardaani on sitten seuraavana listalla jos ei rauhoitu. Toki ensin pitää nuo taka-akselin väljät saada pois.
  Edit: Ehkä tärinä on väärä sana kuvata vikaa, tuntuu siltä kuin taka-akseli liikkuisi sivulle päin, vähän niinkuin jos renkaassa on kudos rikki. Ja oikealta takaa kuului vielä omituinen säksättävä ääni. Luulen että lopetan nämä diagnoosien teot ja vien koko läjän pajalle missä murikka nyt on jos ei rauhoitu.
   
 5. hoge

  hoge 1st gear

  No niin. Murikan pesun jälkeen on löytynyt väljää joka paikasta, ristitapit sökönä, pinjonin laakeri huono jne. Tuosta se nyt sitten varmaan johtui kuitenkin. Toivottavasti ainakin. :lol:
   
 6. hoge

  hoge 1st gear

  Ei värise, eikä tärise kun voortilla ajaa. Kulkee nyt niin hienosti kun vaan voi. 8)
   

Kerro tästä muillekin!