67 Fury VIP-Street&Race projekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Henski, 20.10.2005.

  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No ei totisesti ollut, näytti aika hyvältä yksilöltä josta pikku retusoinnilla ja maalauksella olis saanut hienon laitteen.
     
  2. Henski

    Henski 1st gear

  3. HEMI

    HEMI 1st gear

    8) perä ja linkki osatkin ovat saapuneet :D
     
  4. kinde

    kinde Gearhead

    Jaaha , kori on oikaistu kaikenmaaailman tukikepeillä , kaarien teko alussa?Auto onkin jo kätevästi maalauskopissa , turhat siirrot vievät vain aikaa.
     
  5. HEMI

    HEMI 1st gear

    Joo ja on näköjään kumejakin yritetty maalata punaseksi että kulkee kovempaa :lol:
     
  6. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl: Joo just, noi takakumit on ne uudet punaraitarenkaat joista burniksessa tulee punasta savua... :rotfl:
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hey nuijat! Punaraitarenkaat tais just tulla v67? Tervetuloa ulos kaapista mopemään, org ja ajanmukainen rakentelu vain tarkasti ajanmukaislla osilla ja varusteilla kunniaan!
    Terv. Ikuinen-romantikko-hevosvoima-nostalgikko-pussihousu-osapäiväraggari-i-mitään-vitun-nykyppäivä6vaihteisialaatikoita
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    Mobilisti... :lol: :rotfl:

    Eiku mä tarkotin niitä UUSIA kumeja jotka burniksessa savuu esim. punasta jos sä oot tilannu sen väriset gummit, toivon mukaan jatkossa saadaan myös vihreän väriset savut mut se menee ainakin ens vuoteen sanoivat rengastehtailijat...
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Renkaiden väristä viis (tai kahdeksanteen (5-8) ) niin aina niistä jää valkoista savua ja teille taas se punavalo eli tomaatti.
    Käy Käkö välillä kattomassa 58 Buick juttuva tuolla merkki ja malli keskustelulla, Asiallista palautetta sulta ja Kiekulta pliiss..
     
  10. marquis

    marquis 1st gear

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=69622 :lol:
     
  11. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Oikeen tarkkaavainen seuraaja huomannee, että autoa pyritään rakentamaan vähän Christine elokuvan tyyliin, mm. konepelti on jo asennusvalmiina uudessa maalissaan vaikka pari muuta pikkujuttua onkin vielä vaiheessa.
     
  12. dart69

    dart69 Gearhead

    Hyvä sävy pellissä 8)
     
  13. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    dart69:maalaa jo se dartti koboltin siniseksi niin loppuu tuo vouhootus,,, :rotfl:
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niin on. Melkein samanvärinen mitä meidän lauluautosta on tulossa :rotfl:
     
  15. Käkö

    Käkö Gearhead

    Onx toi nyt sitte muotiväri? :eek: :rotfl:
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ens kevään, joo! Yleensähän semmonen ruosteenruskea on ollut kevään ehdoton hitti :wink:
    Mut ens kevääänä maalataan vaan sinisiä autoja, tosin se meidän väri ei lie ihan yhtä räväkänsininen kuin tuo mut sinnepäin. Mustahan olis aina se hienoin auton väri mut meillä se ei nyt toimi kun ei sellasta farmarikaappia sellaseks voi maalata, tyrkkäävät muuten vielä kesäreissuilla ylimääräistä lastia kyytiin jos satutaan ajamaan jonkun hautuumaan ohi eikä niitä jäykkäkoipisia sinne viitti ottaa, ovat kuitenkin niin hiljasia poikia ettei niistä oo ees kunnon laulukuorolaisiks :rotfl:
    Vaan sitten taas (ittenikin yllättäen) asiaan. Aika hieno väri toi tuolla projektikuvissa VIPin konepellissä näkynyt sininen on, vaikka oma suosikki oliskin siihen autoon kuitenkin ollut, kappas vaan, musta 8)
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei se väri välttämättä niin hieno ole, tosin vähän vaikee arvioida ennen kuin auto on valmis, mutta kun sitä sattuu 20 litraa olemaan niin valinta on kohtuu helppo. Lisäks se on varmaan keinovalossa eri värinen kun luonnossa, kun on jotain helmiäistä mukana. Ostin purkin aikoinaan Löijyn sisustuksen värjäystä varten kun sävy oli aika liki orkkista, ja toi on tuoreen Valmetin sävy. Musta? Kiva odottaa pari tuntia line upissa ajokamat päällä auringon paahteessa. Oikeesti, ei tuu musta tällä aikataululla, pohjiin pitäis olla käytettävissä aikaa ja sitä ei oo.
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No, hienohan toi sininenkin on, mut tommonen VIPin näköinen auto olis vaan paljon häijymmän näköinen tummana :wink:
    Pikupissakin eka suunnitelma oli oranssi mut sit tuli mieleen että sen värisiä on jo ihan liikaa ja päädyttiin sit nykyseen ratkaisuun. Oildropperi on ajateltu maalata (luultavasti) sen orggisvärillä (Marina blue poly) joka on kans jonkun verran tonne päin ja siinäkin on jotain helmiäistä tai semmosta mukana kun se väri on kanssa sellanen että valo muuttaa sitä ihan tajuttomasti, välillä se näyttää aika vahvan siniselle, välillä ihan vaaleansiniselle ja jossain valossa lähinnä turkoosille. Katto maalattaneen kuitenkin vielä aavistuksen vaaleammalla sävyllä ja jos siihen lisäis vielä vähän muuta autoa enempi sitä hekmiäistä. Tommosia me ainakin nyt viimeks kännipäissään suunniteltiin Kouvolan FHRA:n 25 vuotisjuhlissa yhden maalarin kanssa, lopputuloksesta nyt ei vielä tiedä kukaan kun semmonenkin vaikuttanee siihen että pitäis kai saada taas rahaakin säästettyä tohon maalaukseen :rotfl:

    Ps. ja ihan off topic niin huomasin äsken että minäkin oon nyt jossain vaiheessa muuttanut tänne verkkoon asumaan. Nythän meitä on täällä sit ainakin Mopeman, impala1968 ja mä. Ja kun täältä sai uuden asunnon ihan noin vaan parin vuoden jutustelulla niin ei kai sitä enää sit tarvi kämppääkään joten laittaiskohan samantein talon myyntiin ja sijoittais rahat johonkin järkevään, vaikkapa vanhoihin amerikkalaisiin "ralliautoihin". Tai ei sillä rahalla taida vielä paljon autoja saada mut jos vaikka edes vähän uusia osia tai jotain :p
     
  19. Kieku

    Kieku 1st gear

    Wow, ompas "sähäkkä" sininen ja vaikuttaa komealta ainakin tässä näyttöruudussa. Tulee varmasti kertomaan VIPPASEN tulevasta luonteesta hyvinkin pitkälle, tasan :D

    Roipettakin on näemmä kasaantunut etsimään paikkaansa...

    Voimaa ei vielä näy :eek:
     
  20. Henski

    Henski 1st gear

Kerro tästä muillekin!