68 Chargerin etuparkit..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja Mac, 21.6.2013.

  1. Mac

    Mac Gearhead

    Mimmoista patenttia on ihmiset tehneet, kun ei kelvannut alkuperäiset parkit, kun ovat vilkkujen kanssa samassa ja siis keltaisen väriset.
    Biltemasta kärrinvaloa hakemaan ja aina katsastuksen ajaksi kiinni?
     
  2. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Vaihda konttoria? Itse leimasin juuri tällä viikolla `68 Charger:n ja viime kesänä `70 Charger:n Suomen kilpiin ja molemmissa tapauksissa kelpasi alkuperäiset keltaiset etuparkki/vilkku-umpiot.
     
  3. Mac

    Mac Gearhead

    Voisi muuten vaihtaakkin, mutta kun rekisteröintikatsastus, niin ei viitsi uudelleen maksaa.
    No jos sitä jonkun Biltemavirityksen tekee ja sitten ensivuonna uudestaan kokeilemaan keltaisilla valoilla.
     
  4. saku76

    saku76 2nd gear

    No jopas :eek: Olikohan katsuri jääny ilman pil... limehua sinä aamuna kun leimalle tarjosit. Olisit kysyny siltä, että montako b chargeria oot nähny liikenteessä missä on hiekkapeltiin raapastu reikä erillisille vilkuille/parkeille?.

    Eikai tossa muu auta kun laittaa hennosti kiinni jotkut tuikut parkeiks ja kun inssi lyö leiman paperiin ajat pihalle ja lyöt parkit konttorin roskikseen ja poistut 2 mustan viivan saattelemana paikalta :rotfl:
     
  5. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Millaisella varkaudenestolaitteella on sun auto varustettuna? Pitäisi olla panssaripuola tms katsastusmääräysten mukaan.
     
  6. Mac

    Mac Gearhead

    No onneksi tuossa olivat sentään ajantasalla, eivätkä alkaneet rattilukosta sönkkäämään.
    Olin jo valmistautunut alkamaan luettelemaan niitä pykäliä mitkä vapauttavat siitä
     
  7. janimm

    janimm Gearhead

    Kaikkiin 68 tai uudempiin missä ei ole rattilukkoa oon joutunu laittaa ajonestolaitteen. En oo kuullukkaan vapauttavista pykälistä, voitko kertoa tarkemmin?
     
  8. Mac

    Mac Gearhead

    Tokkiinsa:
    http://www.trafi.fi/filebank/a/13224784 ... 112010.pdf
    Kohde 13, selite I
     
  9. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Sano sille inssille sit kans et selvittää muilta sen parkki valo asian ku ei näytä olevan ajan hermolla, ei oo kyl ollu noitten kaa ongelmia et kyllä seon siitä inssistä kiinni.
     

Kerro tästä muillekin!