69 Firebird

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Firebird 69, 22.3.2015.

  1. Firebird 69

    Firebird 69 1st gear

    Onko jollain tietoa käykö 67 firebirdin etu grilli ja konepelti heittämällä 69:siin vai joutuuko tossa tekee isojaki muutostöitä.mistähän noita kyseisiä osia sais vaivattomammin :odroll:
    kiitos jos joku tietää
     
  2. fmila

    fmila Gearhead

    Varmaa tietoa ei ole. Mutta sisarmallissa, eli Camarossa on samat konepellit 67-69, vaikka muut etupään peltiosat ei ole yhteneväiset, kuin 67: ja 68:n osalta (sidemarkerit tosin puuttuu 67;ta). Maskithan on erilaiset kaikissa Camaroissa, mutta kiinnikkeet taas 67-68 samat. 69:ssä on se etuosakin leveämpi, joten ei taida maskit sopia keskenää ja Firebirdissä on vielä se maskin kiertävä puskurikin. Luettelot ne ainakin eroittaa toisitaan, eli taitaa sopia huonosti.

    t. AM
     
  3. firesweep

    firesweep Gearhead

    Mulla olisi yksi 1969 Firebirdin konepelti. Tosin siinä on reikä kierroslukumittaria varten. Jos kiinnostaa niin soittele.

    Puh:0400-831989
     

Kerro tästä muillekin!