70-80-lukujen vaihteen Hot Rodding

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Vilkuna, 6.8.2003.

  1. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    WBBC, kerro lisää ent. Swingweristäsi. Vieläkö olemassa? Muistaako kukaan oranssia Swingeriä? Eräs tuttu kerto omistaneensa aikanaan oranssin Suomi-Swingerin, joka sittemmin kolaroitiin ja purettiin?
     
  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Löytyiskö muuten tosta Blower-Swingeristä muuten kuvaa mistään muusta kulmasta? Näin Lappeenrannassa viime viikonloppuna keltaisen ahdetun takaviistosta, ajattelin josko sama laite...
     
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mulla oli vähän aikaa sellainen keltainen mustalla vinyylikatolla, mustalla sisustuksella. suht orkkiskunntoinen. Konetta oli kiristetty, kulki aika hyvin. Myöhemmin auto liikkui punaisena Vantaan suunnalla. Nyt oli yksi myynnissä. ties vaikka olisi sama.
     
  4. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  5. KTM

    KTM Gearhead

    Samassa V8:n numerossa missä Virtasen Corvette esiteltiin oli muistaakseni todellinen isotykki. ´70 Ford Torino GT 429 + Blower. Aivan hillitön musta ja mirra maalattu härveli. Konepellin scoop oli varmaan 40cm korkea yhdistelmä omaa designiä ja L88:a.

    Auto oli rakennettu Kemissä raknetaja/omistaja tunnettiin nimellä Sumo? Myöhemmin Torino myytiin etelään, ehkä Forssaan. Sittemmin auto taisi olla maalattu kokonaan mustaksi ja koristettu hopeanvärisillä leveillä raidoilla. Tietääkö kukaan tämän Torinon kohtaloa?
     
  6. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mä olen nähnyt tuon Torinon myynnissä BRE-VIR -autossa vuonna 1 ja 2

    Ja muutama vuosi sitten näin Lauttasaaressa
    sen E.T -Mustangin. Aika paha
     
  7. Ranex

    Ranex 3rd gear

    naapurissa korjaamonpitäjällä on 63 valtteri 4d on maalia ja kromia konehuoneessa eli ne pitkät ventiilikopanpultit, stiletinkahva öljytikussa, sisältä punaista plyysiä,grantinkumiratti tietysti,ulkoväri on punaisellla pohjalla maisemamaalauksia, valkoinen katto, pikku sipistyksellä ois ehtä 70-80 rakemmelma, ainiin vanteet eessä 13 alkuperäiset vanteet mutta takana 14" 5-puola roketit, back of roiskeläpät alusta punavalkoinen. onneksi aikoo säilyttää sen tuossa asussaan vaikka ei oo enään jenkeistä kiinnostunut.
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Swingeri on tosiaan Liikan vanha ja Lapeenrannassa vissiin majailee.
    [​IMG]
    Itekin muistan ton Torinon ja monta muuta "hienoa" peliä Kotkankadulta, sekä meinas kanssa alaleuka pudota nähdessäni ton ET mustangin jonku viidentoista vuoden tauon jälkeen.
     
  9. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Eiköhän se sama laitos ole jonka näin, onko tekniikkana vielä 360 kuten aikanaan V8-esittelyn aikoihin (V8 7/83)?
     
  10. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Pikkulohko ainakin.
     
  11. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    pitäiskö ruveta keräämään tallin seinälle vanhoja cal cusom putsareita, varvaskaasupolkimia, valkoisia grantteja yms. Sitten kasvattaisi kunnon himonussijanviikset ja alkais käyttämään puukenkiä

    Mulla on nippu Ruotsalaisia Start&Speed -lehtiä -70 luvun alusta asti. niistä saa hyviä vinkkejä
     
  12. Fordipiru

    Fordipiru 1st gear

    :grin:
     
  13. hagle

    hagle Gearhead

    Tolla kuosilla varustettuja hahmoja kävelee Lahessa vielä tänäkin päivänä.
     
  14. KTM

    KTM Gearhead

    Ei kai vaan valkoinen ja L88 scoop, raitaa monenmoista. Raidat taisi olla enimäkseen punaiset ja valkoiset. Kylläkin vallan hyvin maalattu Ruotsissa kauan sitten. Koneena 427, SS-merkit ja turvakaarikin taisi sisällä asustaa.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä, sama Camaro.Hienossa kunnossa vieläkin.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Bre-Viristä(?) aikoinaan ostettu, hemi-oranssi, Branderin vanha kavennettu Dana 60 alla? Betoniporsas osoittautui vahvemmaksi? Korjattiin muistaakseni suht valmiiksi, mm. koko etuosa vaihdettiin toisesta Dartista. Loppuikohan into vai mikä tuli???
     
  17. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Vois olla sama auto, tämäkin oli Bre-Viristä ostettu. En tiedä mihin kolaroitiin mutta keula kuitenkin...
     
  18. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Hitto nyt olisi mahdollisuus ostaa takaisin sama 340 swingeri mikä mulla oli aikoinaan. näyttää oleven myynnissä KePö:ssä.
     
  19. KTM

    KTM Gearhead

  20. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Toi KTM:n musse oli aika hieno.

    Kilpailu: Kuka löytää netistä nostalgisimman
    suomihotrodin kuvan. kuvamanipulaatiot kielletty.

    Hmm. mitähän keksis palkinnoksi?
     

Kerro tästä muillekin!