727 rahisee??

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja harley1000, 10.12.2013.

 1. harley1000

  harley1000 1st gear

  Haloo veljet & siskot. Kertokaa viisaat mikä riivaa 727 laatikkoa, ei luista, mutta pitää tyhjäkäynnillä rahinaa kun on pykälä päällä D,R,1,2 jos P tai N ei rahise? Öljyt mustat, mutta ei haise palaneelle? Vinkkejä kitoooos :odroll:
   
 2. Hai

  Hai Gearhead

  Voisko turbiinin pultin kannat raapia suojapeltiin?
   
 3. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Turbiinista vikaa kannattaa ettiä kun vaihde päällä siellä osa romuista pyörii ja osa on paikallaan. Vaihde vapaalla ja parkilla kaikki pyörii.
  Vika voi olla myös kampuran liian suuressa päittäisvälyksessä joka aiheuttaa ton Hain ehdotuksen.
   
 4. Aki_A

  Aki_A 1st gear

  Veikkaisin että turbiinin staattorin yksisuuntais kytkin rikki ja romut pyörii siellä sisällä, näin oli edellisessä lootassa jonka remppasin, tuli se turbiini siis avattua toki... Jos tuo staattori ei pysy paikoillaan liikkeelle lähdettäessa niin huomaa siitä että vaatii enempi kierrättämistä että alkaa auto liikkua, se tekee tosta turbiinista ns. momentinmuuntimen
   
 5. harley1000

  harley1000 1st gear

  Kyllä auto lähtee eteen ja taaksepäin ihan vaikka tyhjäkäynnillä. Rahina alkaa vain heti kun laittaa pykälän sisään? Nyt on vaan vähän liukkaat kelit lähteä kokeilemaan luistaako laatikko.
   
 6. harley1000

  harley1000 1st gear

  No niin lumet suli ja pääsin autoa testaamaan pihalle. Laatikko ei luista, tyhjäkäynnillä rahisee jos pykälä päällä, heti kun kierrokset lisääntyy ja auto lähtee vauhtiin rahina loppuu? Taas kun pysähtyy niin rahina alkaa??
  Ideoita....
   

Kerro tästä muillekin!