73 Torino ihmettelyä.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja mr.muscle, 14.8.2013.

 1. mr.muscle

  mr.muscle 3rd gear

  Joo tartteis kannet hommata tohon myllyyn. Mietinnässä on joko kunnostetut aussi kannet tai vaihtoehtosesti noi pro compin alsat.....Kumpiinkohan noista kannattais satsata?toki keveemmäthän noi compit ois mut mitä sillä rahalla saa....
   
 2. mr.muscle

  mr.muscle 3rd gear

  No niin.Mistähän tohon c4 laatikkoon löytyis edukas turbiini? joku 2000 rundin stalilla ehkä vois olla soppeli.näky vaan ainaki noi tci:t olevan jonnii verta hinnakkaita.nyt ois hyvä vaihtaa ku kone irti.....
   
 3. kalle39

  kalle39 1st gear

  Et sattuis vielä niitä mäntiä tarttemaan? Multa löytyis ajamaton setti kb108 std koossa ja niihin moly renkaat. Kaikki ajamattomia, pistä YV jos setti kiinnostaa.
   
 4. mr.muscle

  mr.muscle 3rd gear

  Joo eipä taida olla nyt käyttöö.mittailin ton lohkon ja näkyis olevan ihan mitoissaan vielä.menee uusilla renkailla.ja taitaispa noilla männillä nousta rutut aika korkeeksi 0dekillä ja pieni palotilasilla kansilla...... mikä noilla ois hinta?
   
 5. kalle39

  kalle39 1st gear

 6. kalle39

  kalle39 1st gear

  Karkeesti arvioituna ruttu nousee noin 11.25-11.80 paikkeille. Kestää laittaa jo kovankin nokan sisään?
   
 7. mr.muscle

  mr.muscle 3rd gear

  Jep....kävin viemässä kampuran hiotukseen ja samalla koneistajan kans kateltiin tota lohkoo.Pitäis melekeenpä porata isommaksi toi.yks sylkky oli melekosen soikee.Et silleen.
   

Kerro tästä muillekin!