-79 T/A, miten irtoaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja TransSami, 28.11.2006.

  1. TransSami

    TransSami Gearhead

    Morjens!

    Eli onko kukaan onnistunut saamaan irti takaluukun kannen ja takalasin välissä olevaa kymmenisen senttiäleveää pellinsuikaletta. Mielellään niin että se säilyisi sen näköisenä että voisi takaisinkin laittaa eikä lasikaan hajoaisi.

    Takareunastaanhan se oli kolmella ruuvilla, mutta etureuna on vähän epämääräisempi, kun ei hämärässä tallissa saanut vielä selvää mihin sen etureuna oikein yltää. Saako yleensä lainkaan irti lasia irroittamatta?

    Pitäisi saada irti kun toinen luukun saranoista on revennyt irti, ja sen jälkeen sieltä oli näköjään irroitettu toinen luukun vääntöjousista että oli saatu luukku edes jotenkin istumaan paikoilleen.

    -Sami
     
  2. GMfreak

    GMfreak 1st gear

    79 T/A miten irtoaa...

    Moro,

    Se yläreuna on myös niillä samanlaisilla ruuveilla kiinni. Kun takaikkunan listan poistaa, pitäis lähteä siististi. Takalasia ei tarvii irrottaa, kiinnitysmassaa voi vähän joutua poistamaan ruuvien päältä. Ei paha homma.

    :D
     
  3. TransSami

    TransSami Gearhead

    OK!

    Näin vähän aattelinkin. Löysin kyllä sieltä etureunasta tiivistemassan seasta kolme ruuvinkantaa. Rupesi vaan epäilyttämään kun ainakin se keskimmäinen ruuvinkanta oli osittain takalasin alareunan alla niin ettei siihen sovi mikään avain.

    No, iso maa isot toleranssit...

    Täytynee koittaa sitten varmaan porailla varovasti se keskimmäinen ruuvi pois.

    -Sami
     

Kerro tästä muillekin!