-89 pajero 3.0vkutvonen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja renttu81, 15.2.2013.

  1. renttu81

    renttu81 Gearhead

    pajero käy 4-5 pytyllä. Eräs aamu ei lähtenyt käyntiin ku sahaamalla ja odottelulla. Nyt on käyty tulpat läpi. Jakajan pyörijä ja kansi uus. Yksi tulpan johto irti kuskinpuolelta whatever mikä ni käy aina samalla tavalla. muut tulpat "kahvin ruskeita" paitsi takimmaiset.. äly loppuu näissä ulkoasennuksissa. Nyt rakentavia ideoita? Olettaisin et suututtimet on ok. ku jaksaa kastella tulpan.. Tulpat on jotkuu hifi 4 kärki paskat ja antaa vapaassa kipunaa.. joo ja nyt on uudet johdotkin.. :mad: :mad: :mad:
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Ei parantunut uusilla tulpilla. Kutvonen kuulostaa ihan subarulta. Onko noissa kuin herkkä jakohihna hyppäämään?? Meinaan vuan ku kuskin puoli yskii. Ja kummalla puolella on p-paine regu jos on tehnynnä jotai ilmalukon tai muutes vaa paskaa keränny tukin päähän?
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Oisko kansipahvi suuttunut, pala poissa pyttyjen väliltä niin käy hassusti..
    Onko väliä otatko yhden tai useemman tulpanjohdon irti?
     
  4. renttu81

    renttu81 Gearhead

    on väliä. 2 jos irti ni menee ihan hassuksi. mut se että kuskin puolelta voi olla ihan mikä vaan irti kerrallaan ni ina sen 5 pelissä.. Joutu eilen vähän raapimaan päätä pikku kaljoissa. Kaikille tutuille jotka noitten kans on puljannu ni eivät oo törmänny vastavaan. :O
     
  5. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Puristukset mitattu ja nou proplemo siellä. Eli vikaa metsästetään suuttimista seuraavaksi. Mistäs noita suututtimia kannattas katella/kysellä?
     
  6. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    En just näistä koneista tiedä mitään, mutta eikös tuossa tullu esille että kaikki suuttimet toimii? Ei vaan kaikki kerrallaan. Minkälainen puola/puolat noissa on?
     
  7. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Yks puola imusatsin päällä. kipinä on tarkistettu et kaikilla tulee kunnolla. Nyt kun uudet tulpat ni ei kastele enää 2 kuskin puolen takimmaista. Ovat vielä ensimmäiset bensalinjassa. Ja niihin ei pääse käsiksi ennen kuin purkaa imusarjaa. Nyt on ideana ottaa irti ja merkata nuo 2 pimeetä ja putsailla. Sitten siirtää kyseiset toiselle puolelle josta niitä sitten mahtuu vaihtamaan ilman isompaa jumppaa. ja tällä sitten varmistettu myös että vika on juurikin noissa suuttimissa. Ei paljoa nappaa tuolla ulkoilmassa ylimääräsiä tehdä.
     
  8. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Nyt on suuttimet putsattu ja testattu. toimii. myöskin bensapumppu tarkistettu ja suodatin tarkistettu. voisko vika olla p-paine regussa jos päästäs liikaa läpi ja ei paine sen puoleen ois riittävä? tai sitte ecu paskana? Nyt alkaa jo hieman ihmetyttämään. Suuttimissa oli vähän paskaa ja alko käymään vähän paremmin, mutta käynnistys on yhtä helvettiä edelleen.
     
  9. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ootkos maadotuksia tarkastellu? Ecu, kori, kone, kannet...

    CRC Complete Fuel System Cleaner tankkiin?
     
  10. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Madotuksia tarkisteltu mutta katotaan vielä huomenna valosan aikaan lisää.
     
  11. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Sain tässä ahaa elämyksen. Voisko vika löytyä bensapumpulta lähtevästä letkunpätkästä? Jos ois halki vähäsen että ei sen takia nosta kunnon paineita ja pääsis yön aikana laskemaan linjasta paineet pois. tämä menee seuraavaksi tarkempaan syyniin.
     
  12. Potakka

    Potakka 1st gear

    Vaihdoitteko te ne suuttimet eri paikkaan niin seurasiko ongelmat suuttimien mukana vai oliko edelleen samat sylinterit pimeänä?

    Se letkunpätkä joka lähtee pumpulta on ainakin uusi.
    Bensapumppu on vanha sen vaihdetun tankin mukana tullut.

    T. Ville
     
  13. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Suuttimien paikat vaihdettu ja ongelma jäi kuskinpuolelle. Eli ensimmäisiin jakotukissa. Meinasinkin sitä letkunpätkää siellä tankin sisällä. Mikä lähtee itse pumpulta siihen laippaan. Vuotoja kun ei ulkopuolella näy.
     
  14. Potakka

    Potakka 1st gear

    Ja kipinää tulee noihin ongelmapyttyihin?
    Puristukset oli kait myös näissä pytyissä.

    En oikeen usko että hihna olisi hypännyt kun siellä on rissat ja kiristin uutta ja hihnakin.

    Tulee mieleen että kannattaisi kurkistaa venakopan alle tuolla ongelmapuolella.
     
  15. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Kerraten. Puristukset kaikissa ok. Kipinää tulee kaikille hyvin. Nyt kun tuota regua eilen putsailtiin ja hierottiin ni tänä aamuna heräs kertalaakista mutta jäi vajailla käymään. Eli vika löytynee tankin sisältä tai regusta. Vikakoodien lukuun menee myös tänään ni selviää sitten sekin puoli. Vähän vaikuttas gasopaineen puutokselta kun tyhmää tuntus käyvän jo ihan siedettävästi näillä toimenpiteillä. Kierroksia kun antaa niin alkaa häviämään 1-2 ekaa jakotukista laskettuna pelistä. Eli miun ajatuksen"juoksuun" kävis et ei riitä paine.
     
  16. Potakka

    Potakka 1st gear

    Meinasin että voisi tarkistaa keinuvivut sieltä kuskinpuolelta.
     
  17. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Kokeillaan nuo helpommt ekaks ku ei niin millään viittis taas repiä imusarjaa pois.. :D
     
  18. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    kai laitoit suuttimet ja jakotukit uusilla tiivisteillä takaisin paikoilleen
     
  19. renttu81

    renttu81 Gearhead

    O-renkaat käytiin myös läpi ja pariin vaihdettiin epäilyttävän näköset. Ei selitä tuokaan miksi ne pari ekaa linjassa kränää.
     
  20. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    oletko kokeillu motin käydessä suihkutella suuttimien / imupuolen noihin huonosti käyvien pyttyjen kohdille jarrukliineri ym. kamaa , vaikuttaako käyntiin
     

Kerro tästä muillekin!