A-body Mopareitten jäähdyttimien koko ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja coupe, 6.3.2013.

  1. coupe

    coupe Gearhead

    Osaisiko joku tietäjä sanoa onko vuoden -66 Dart/Valiant/Barracudassa samanlaiset jäähdyttäjän kehykset ? Tarkoitan siis sitä keulapeltiä mihin jäähdytinpaketti ruuvataan kiinni.
    Lähinnä kiinnostaisi onko se jäähdyttimelle varattu aukko kaikissa yhtä suuri ja onko kiinnityspulttien etäisyydet/mitoitus samat.

    Itselläni vuoden -66 Dart kutosella ja auto kaipaisi uutta jäähdyttäjää. Auton alkuperäinen jäähdyttäjä on 19" mutta sellaista ei mistään löydy. Tyrkyttävät tilalle isompaa 22" mitä on kai ollut ainakin Barracudassa. Mutta onkohan sen asenusruuvien reijät samalla kohdalla kuin Dartissa...

    Omassani asennuspulttien etäisyydet korkeussuunnassa noin 29,5cm ja leveyssuunnassa 62cm.
     
  2. kippis

    kippis Gearhead

    jotenkin muistelisin että noi mitat on samat kun c-korissa, johon laitoin 22 tuumasen. itse syylärissä kyllä heitti noi korkeussuunnan reiät mut leveyssuunnassa oli sopivat.
    eli ylimmät reiät meni kohilleen mut alimmat porasin uudet (jäähdyttimeen)
     
  3. Raggy

    Raggy 3rd gear

    Teetkö jotain entisöinti projektia? Mulla olis kutosen jäähdytin ylimääräisenä, muistelisin et jotain tuota ikäluokkaa ko joskus tarkistin osanumeron jäähdyttimestä.
     
  4. coupe

    coupe Gearhead

    Joo, täysin alkuperäinen laitos ja koitan sellaisena pitää. Olisin muuten kennottanut jäähdyttimen mutta yllättäen ala-allas olikin ihan laho, ei näkynyt ollenkaan päällepäin. Tuon takia olen vähän kahden vaiheilla uskallanko ottaa toista vanhaa työlle.
    Mutta laita tosta sun jäähdyttimestä tietoja joko YV:nä tai sitten spostiin coupe[at]mbnet.fi. Eniten kiinnostaa ne asennuskehikon pultinreikien etäisyydet toisistaan. Oliko missä kunnossa, vaatiiko uuden kennotuksen jne. Ja jos sulla on joku kuva niin voisin katsoa onko altaat samannäköiset. Lähinnä yläaltaan ulkonäkö ratkaisee.
     
  5. coupe

    coupe Gearhead

    Olisiko kellään ollut tietoa, näkemystä tai jopa mahdollisuutta mittailla noita jäähdyttimen kehyksen asennusreikien etäisyyksiä...?

    Varmaan -64 - 65 Dart/Valiant/Barracuda olisivat ne joissa asennuspaikka tod näk on sama. Ja jos jollain olisi alkuperäisellä kasilla oleva niin senkin jäähdyttimen asennusreikien mitat kiinnostaisivat.

    Noita kasin jäähdyttimiä kun myöskin tyrkytetään listoilla ja mietin sopisiko ne kutosen kiinnitysreikiin.
     
  6. 69

    69 Gearhead

    Kasin syylärissä vissin vesiletkut eri kohdissa.
     
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Niin on. Ja -64 on kapeampi aukko ja kiinnitys.
     

Kerro tästä muillekin!