abs-valo pontiac trans sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja rautasydän, 24.7.2011.

  1. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    -94 trans sportissa syttyi yllättäen tuo palamaan. Jarruneste vajetta oli mutta lisäys hyydytti valon muutaman kilsan ajaksi ja taas palaa. Onko missä vika näissä yleensä?
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    meillä oli pelk.puolen johdossa hankauma joka joskus kuoppaan ajaessa otti maihin,kun laittoi nippussiteillä johdot etteivät heiluneet propleema hävisi.tarkista liittimet.
     
  3. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Sammu muuten tuo valo, kun lisäs kytkinnestettä. Oli salakavalasti päässy vajoamaan..
     
  4. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Ja taas palaa. Uusin abs-releen ja oli hiljaa pari viikkoa. Sitten taas alkoi palamaan ajoittain ja lopulta jäi palamaan kokonaan. Jos se tuota relettä nyt rikkoo niin missähän syy?
     
  5. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Leima tulossa vastaan ja apuja kaivattais..
     

Kerro tästä muillekin!