ACS 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 6.2.2017.

 1. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Yritys oli kova kuvata kaikki osastot. Mikähän osasto oli kyseessä?
   
 2. Patwh

  Patwh 3rd gear

  Elky70 tykkää tästä.
 3. auburn

  auburn Gearhead

  Tuli käytyä, ihan OK näyttely, Pekka Leinon UUH-1 Polara edelleen hyvässä tikissä ym. takavuosien "showstoppereita"

  Nämä Petri Terhon kustomit jaksaa kyllä aina hämmästyttää a) tyylikkyydellään, b) viimeistelyllään, kaikki nuo kromit ja nykyajan maalit jne., tässäkin näytti lähtökohta kuvien perusteella olleen aika rytö :

  Elky70 kuvissa :
  https://tdp.kuvat.fi/kuvat/Tapahtum...n+Car+Show+2017/Friday+14.4./ACS2017-1061.jpg
   
  Elky70 tykkää tästä.
 4. doublesix

  doublesix 1st gear

  Ulkokuvat, Suomen toinen -66 Polara ja Urheilu Kylki.
   
  Elky70 tykkää tästä.
 5. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  menu* ja Elky70 tykkäävät tästä.
 6. BBC

  BBC Guest

  "Nämä Petri Terhon kustomit jaksaa kyllä aina hämmästyttää a) tyylikkyydellään, b) viimeistelyllään, kaikki nuo kromit ja nykyajan maalit jne., tässäkin näytti lähtökohta kuvien perusteella olleen aika rytö :"  Totta! Suomen ykkös custom mies. Käsittämätön tämäkin auto!!!

  aulis

  nb. Hieno näyttää olevan Vermilän Tonin 1934 5w. Viimes näin auton Hangossa Texasin kilvillä 1985 tai 1986. Omistajan mukaan se silloin viimeisiä ajoja. Auto seisoi 30vuotta ja nyt valmis ajoon todella hienosti toteutettuna !
   
 7. Larry

  Larry Double Gearhead

  Iso kiitos kaikille kuvia laittaneille!
   
  Elky70 tykkää tästä.
 8. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Paljon huonompiakin näyttelyitä ollut vuosien varrella. Lähinnä jäi mieleen käsittämättömän hieno Buick kustom, hyvä kattaus rodeja ja nostalgianurkkaus nuoruuden aikaisista veekaseista tutuista autoista. Parasta tälläkin kertaa kuitenkin tuttujen tapaaminen.
   
 9. Buick225

  Buick225 Double Gearhead

  Hyvä näyttely tosiaan. Junnudragsterit kuulostivat hyviltä vaikka pito-ongelmia näytti olevan. Oliko jossain Corvette clubi? Itse en sitä kuuden tunnin kiertelyllä ainakaan löytänyt. Buickki oli kyllä törkeän hieno,ammattiseppänä en löytänyt ainuttakaan virhettä autosta. Hyvä nähdä että Ex Laukkasen TT Mustang jatkaa hyväksi koetulla tekniikalla,go Laura!
  Jäägeri saisi olla halvempaa.....:confused:
   
 10. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Suomalaisista en tiedä, mutta Eestin Vetteklubi ainakin oli paikalla:
  [​IMG]

  7€:n jäägäriä ei tullut maistettua, kun ne pienet mittamukit ei näyttäneet ihan niin houkuttelevilta hintaansa nähden. :D.
   
  Buick225 tykkää tästä.
 11. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Tulipa käytyä;

  * matkakustannukset 240 eur
  * hotellit 274 eur
  * ratikkaliput 5.80 eur
  * pääsylippu 28 eur
  * VIP -paita 30 eur
  * ruokaa ja juomaa näyttelyssä 30 eur

  Kallista? Jeps, mutta jos säästän taas 2 euroa päivässä vuoden ajan eli about yhden ostokahvin/päivä niin pääsen ensi vuonnakin. Paitsi että silloin mennään Elmiaan.

  Tässä lemppari vaikka kaaret olikin hitsattu silloin kun tallissa oli ollut sähköt poikki.

  [​IMG]
   
  Muokattu: 16.4.2017
  Pate-68, kontra, Elky70 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Tuuninkipuolelta löyty auto, jota en ainakaan itse olisi tajunnut vilkaistakaan jos ei kaveri olisi vinkannut. Suomessa laillisesti muutosluvilla 2-oviseksi muutettu VW Bora. Hienoa työnjälkeä autoon, jolla ei kauheasti selkään taputteluja kerjätty tai muutenkaan haettu maksimaalista huomiota.
  Cadillac-kerho ylitti itsensä, mikä on jo paljon koska tuo kerho ei ole pettänyt koskaan! Aivan uskomattoman hieno ja työtä vaatinut projekti.
  Muutoin kerho-osastot oli jopa pieni pettymys. Nyt oli mattoja autojen alla, mutta muuta krääsää tai esillepanoa ei liiemmin ollut. FSRA:lla ja AMC:llä oli kyllä mielenkiintoista kalustoa. VW ei nyt jotenkin napannut vaikka ollut yleensä riemastuttavan energinen osasto. FMA jäi jotenkin sivuun, ei houkutellut edes pysähtymään kerhokaffeille, että saisi jäsenmaksulle vastinetta.
  Itse näyttely oli hyvä ja prätkäosasto mielenkiintoinen, 7 tuntia meni helposti yhdellä evästauolla.
   
 13. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Hienoja kuvia :odcool:
   
  Elky70 tykkää tästä.
 14. Petri Terho ja Buick näyttelyn parasta antia.:)
   
 15. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo Gearhead

  i
  Jos harrastajalla olis rajattomasti euroja se ei varmaankaan olis ongelma.Ruiskuttaisi 10-15 litraa kirkastalakkaa ,hioisi välillä ja lopuksi hivelisi 5000 vesi-tai kuivahionnalla ja kiillottais muutaman päivän parilla eri karkeudella.Mihin ei kone sovi niin käsin.Uskoisin varmaankin viikkoon tulevan näyttelykuntoon.En ole tehnyt vielä sellaista,joten mielipiteeni menevät arvauksen puolelle.Onhan se ilo silmälle katsoa sellaista virheetöntä pintaamutta uskaltaako sellaista viedä pysäköintiin halliin tai ulos?Jotkut eivät kuitenkaan ymmärrä tällaisen hienon harrastuksen päälle eivätkä kunnioita toisten tekemää työtä.Arvostan korkealle kaikenlaisen harrastuksen mitä yhteiskunta ei tue taloudellisesti,pikemminkin on ottamassa kermat päältä.Tämä näkemys 49 vuoden kokemuksella harrasteautonäyttelyistä.Älkäämme moittiko tai arvioiko kriittisesti ajoneuvoja jos ne eivät aina miellytä itseä.Samoin on näyttelyiden järjestäminen.Vie suunnattomasti aikaa ja voimavaroja.Olen verrannut aiemmin eri näyttelyitä keskenään,silloinkin vain niitä joissa olen käynyt.Parhaat muistot kuitenkin Marmorihalleista Tukholmassa.En tällä moiti ketään ,katson tuon mielipiteen olevan pikemminkin toive,johon voi yhtyä ilomielin.Ajatuksena:voisko tallikaverit/kaverit auttaa siinä?Ihan vaikka voileipä-ja kahvitarjoilua vastaan,voishan kaverit tuoda hyvän harrastuksen tukemiseksi kahvit ja eväät mukana.Sitten kirkkaimman pokaalin ollessa tallissa vois sanoa että kele ,tehtiimpä hyvää työtä porukalla.
   
  Muokattu: 15.4.2017
  Pertti K, pötkö ja leivonharri tykkäävät tästä.
 16. Zege

  Zege 3rd gear

  Elky70 ja Patwh tykkäävät tästä.
 17. Buick55

  Buick55 Gearhead

  30.v taukoa edellisestä kerrasta.
  +600km paskaa kilometriä
  Kaikenmaailman paskaa sapuskaa matkalla
  kaks paskaa lippua näyttelyyn
  kassillinen paskaa T-Paitoja(7kpl)
  kaks paskaa Kamasan hylsysarjaa
  Paskoja valokuvia kameraan
  ym muuta paskaa

  Loppu yhteenveto,..emmäänyt sitten tiijä,hieno näyttely kumminkin,olin
  positiivisesti yllättynyt moneltakin osin,tykkäsin:cool:

  Elekää ottako tosissanne,ainakaa ns.tiukkapipot.
   
  big t, Elky70, Mikkis ja 1 muu tykkäävät tästä.
 18. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  vip osasto jäi mieleen ja sponsoroin t paidan verran.muuten saa taas 10v olla käymättä
   
 19. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Juu jos pitää taukoa juopottelussakin niin aine tuntuu entistä autuaammalta!
   
 20. T.

  T. 3rd gear

  ^ Joskus 2000,2001, tms käytiin kolmena tai neljänä vuotena peräkkäin. Viimeisellä kerralla käveltiin vaan hallit läpi ja lähdettiin ajamaan kotiin. Oli virhe, pitäisi pitää välivuosi(a) niin tuntuisi hienommalta. Nyt jos taas lähtisi taas tuolla käymään niin olisi varmaan ihan jees.

  Kuvaajille kiitoksia, kun ei tosiaan tullut taaskaan paikalle lähdettyä. Kaikkia en ole ehtinyt vielä katsoa, mutta Marklinilla oli pari kuvaa tuossa mitkä jäi mieleen kun olivat hieman kauempaa otettuja. Näkee vähän ĺaajemmin näyttelyaluetta ja vieraita. Sellaista "yleisfiilistelyä" .
   

Kerro tästä muillekin!