ajoneuvoharrastajat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja monitoimi, 1.10.2009.

 1. ValiantMan

  ValiantMan Gearhead

  Jos nimenä olis mailis nuutinen, saattaisi kauppa käydä säteilevän huonosti. :wink:
   
 2. Mose

  Mose 3rd gear

  Joo.. onkohan tämän topicin aloittaneelle ja muille ns. "linttojen" haukkujille tullut mieleen että kun he rakentavat omia autojaan maksettujen omakotitalojensa talleissa ja kumpikin pariskunnasta tienaa yli 2000e kuussa, että kaikilla ei mene ihan yhtä hyvin kun vuokran ja tallivuokran jälkeen jää ehkä se 200e käteen, mutta silti olisi iso roihu harrastaa! Luuletteko etteikö näitä linttoja rakennettaisi parempaan käyttö kuntoon jos olisi rahaa? henkilökohtaisesti tykkään vähän kulahtaneemman näköisistä autoista ja mitäs pahaa siinä on? eikö auto saisi vanhentua arvokkaasti? vai pitäisikö emäntäkin viedä heti reilun kolmenkympin iässä plastiikakirurgille ja sanoa että tee tuosta uusi sileä ja parantele vähän muotoja...? Sitä ihmettelen myös suuresti kun "tosi" harrastajat valittavat että mitä nuo leppäjeepit, vanit ja aspenit täällä cruisigeissa tekevät kun eihän ne ole harrasteautoja.. voisivat herrat katsoa peiliin ja miettiä että jos kaikki myyvät omia autojaan 3kertaa kalliimmalla varrattuna siihen mitä semmoinen maksoi 10v sitten, onko siinä mitään järkeä? väheneekö harrastajat? eikä ihmekkään jos joutuu maksamaan ruosteisesta loppuunajetusta harvasta -60 luvun jenkistä vähintään yli 5000e että onko sen jälkeen enään muuta varaa tehdä kuin ajaa sillä? verratkaahan hintoja amerikkoihin ja nyt en puhu mistään ebaysta..
  ps. katselin tuossa lava-autojen hintoja, ja ne mitkä maksoivat vuosi sitten 2-4t niin hinnat nousseet nyt n1-2t (siis samat autot) ja ne jotka maksoivat 10-14t maksavat nyt 6-10t mistä tämä johtuu? taidan hakea käyttöpeliksi sittenkin jonkun vitun datsunin kun ei ihmiset tajua että 80-luvun pick-up ei ehkä ihan vielä ole niitä autoja joiden hinta kasvaa iän myötä.. (oli siellä myös muutama erittäinkin huokea yksilö)
  joo, meni jo aika pahasti offtopic mutta piti vähän purkaa sydäntä jos teksti pisti vituttaan niin tais osua arkaan kohtaan :poff:
  niin joo ja fordissa hyvä myynti ilmotus, hieno auto toivottavasti menee semmoseen perheeseen missä sillä ajetaan eikä vaan pölytetä. :rotfl:
   
 3. makke

  makke 1st gear

  Ja edelleenkin korostan sitä, että jokainen hallitsee omaa omaisuuttaan. Tän viestiketjun aloittaneelta olisi kiva kuulla lisää miksi meni se herne tai koko palko sinne nenään!

  Ja pidetään sit keskustelu asiallisen tai mä muuten laitan tän lukkoon. :soosoo: Nyt hyvällä maillia siitä mistä puhutaan!
   
 4. Muki

  Muki Gearhead

  Jokin vihanhallintakurssi voisi olla paikallaan.
  Sanovat, että ne ovat aika hyviä.
  Auttavat siihenkin.
  Kiukkuun.
   
 5. KALE

  KALE Gearhead

  Hyvä myynti ilmotus, ja hieno auto myynnissä. Toivottavasti saat
  myytyä tänä "lama" aikana, kun kaikki vain haaveilee eikä uskalla
  rahojaan laittaa menemään lomautuksien/potkujen pelossa.
  Tsemppiä :wink:
   
 6. darpen

  darpen Gearhead

  En tiiä myynnistä, mut kattojia varmaan tulis :D Naturisti-Pekka päinvastoin saattais karkottaa muutaman ostajan.. :lol:
   
 7. VSOP

  VSOP Gearhead

  Menee taas ot.. mut olisihan tuokin hmm.. mainos. Saattaisin kerätä kasaan koko Kymppikerhon daamit ja mentäis oikein porukalla pällistelemään... yksin ei uskaltais :rotfl:
   
 8. fe390

  fe390 Gearhead

  hmm.. mulla olisi toi Alfa mynnissä...
   
 9. fe390

  fe390 Gearhead

  Pohdintaa jatkaen, miksiköhän nuo "suklaatahrat" on aina keskellä penkkiä?
   
 10. herrakani

  herrakani 1st gear

  Upea auto! Harmi että ei oo tilaa uusille miinoille..
   
 11. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Eli ei aloittajan mielestä saisi myyntiin pistää ennenkuin on täydellisesti entisöity alkuperäistä vastaavaan (sis oikeasti ylientisöity) kuntoon ja mahdollisesti jopa museorekisteriin pistetty...
  No oikeastaanhan itse en juuri edes kiinnostu jos joku kauppaa täysin alkuperäistä Autoa (no suurin syy yleensä silloin on pyydetty hinta).
  Mutta eipä muutenkaan kiinnosta onko kolhimaton / täysin ruosteeton, sillä käytössähän kolhuja ja ruostetta tahtoo tulla.
  Noitahan on helppo korjailla sitten jos on joskus aikaa...
  Kuitenkin jos hinta on kohtuullinen, niin siinähän sitä onkin oikeasti harrastamisesta kiinnostuneelle rojektia (eikä juuri kukaan ala syyttämään Auton raiskaamisesta jos heikommasta aihiosta tekee itseään miellyttävän)...
  Ja juuri tuo oli minusta hyvin selvästi ilmoitettu että ei kaivata turhan vaativia ostajia etsimään uutta halvalla, vaan aihiota tai käyttöä arvostavalle mahdollista harrastamista :)
   
 12. Jukka

  Jukka 3rd gear

  Mä ehdottaisin että laitetaan tämän topicin aloittajalle menemään mutkan kautta uusin Ford-Freak Clubin kerholehti niin saa herra tutustua Akun farmariin sitäkin kautta?
  Jos vaikka pipakin löystyisi vähän... :poff: :poff: :poff:
   
 13. monitoimi

  monitoimi 1st gear

  no niin

  Kylläpäs tuli keskustelua ja muutuin hetimiten pussihousuksi, vaikka sellainen nyt viimeeksi tulis ittelle mieleen.
  Tarkoitus ei ollut leimata kyseistä henkilöä tai tietyn merkkistä autoa,eikä ainakaan haitata kaupankäyntiä, vaan nimenomaan saada keskustelua aikaiseksi aiheesta.
  Jukka, voit lähettää sen lehden mulle Harrin kautta ja olla varma että luen sen kannesta kanteen. (Sillä jokaisessa meissä asuu pieni voorttimies.)
  Niin mullahan on ollut ittellä niitä vuosien saatossa useampiakin ja kaikki ympärivuotisina käyttöautoina. ja on ollu kyllä paljon muitakin.
  joo ja ne jotka täällä tunnisti mut, tietää kyllä että ei kannata ihan kaikkee mun sanomaani ottaa aivan pilkulleen.
  Kyllä putkitukatkin tekee hienoja laitteita, mutta ruututeippi pitäs lailla kieltää.
   
 14. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Re: no niin

  Eli keskustelua asiasta? Kerro ensin mikä oli sun pointti, tän topicin aloittamisessa.
   
 15. monitoimi

  monitoimi 1st gear

  lintta

  jos ei vieläkään auennut kaikille niin oliskohan nyt niin,että täällä huudetaan että saa tehdä, mitä lystää ja samalla vastustetaan entisöintiä ja säilöntää yli kaiken ja pipa kiristää niin että soi jos joku on eri mieltä.
  edelleenkään en ole mopilisti, enkä poniautoilija enkä aja japsilla ja pystyn yhtä hyvin ajamaan voortilla kun ramikallakin.
   
 16. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  ^Ei noista sun jutuista ota mitään selvää mikä se sun pointti oikein on. Ilmeisesti vaan se ettei saa tehdä myynti-ilmotusta miten haluaa.
   
 17. makke

  makke 1st gear

  Mä kun luin uusiksi sen myynti-ilmoituksen, niin mikäli olen oikealla linjalla, niin leikissisesti eräänlaisella takamuksella varustettuja varotettiin, et ei tää ole pieni ja näppärä valmis auto siit suoraan ajoon. Mitä siihen toiseen mainittuun ryhmään tuli, niin sillä varmaan tarkoitettiin, että ei auto vastaa originellia hakevan toiveita.

  Ehkä sanamuoto olisi voinut olla pehmeämpi se myyjälle sanottakoon, kun sarkasmi ja määrätty huumori voi olla monen vaikea sisäistää. Mutta silti mun mielestä myrsky vesilasissa! ;)

  Ja kyl se ingenjöörikin osaa harrastaa siinä missä kuka tahansa; ja jopa joskus tehdäkin. Eli ei ole kissaa karvoihin katsomista ja taas päästiin siihen, et tietyilla sanavalinnoilla voi hyvin helpolla provosoida vaikkei haluaisikaan lopulta provosoida!)
   
 18. makke

  makke 1st gear

  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=174607

  No nyt laskin yks plus yks yhteen ja löysin yhtäläisyyden ylläolevaan linkkiin.

  Muuta en tähän sano kuin, että tuolla topicissa puhuttiin juuri siitä, että väärät sanavalinnat tai sarkasmi voivat ilmeettömässä internetissä johtaa täysin turhiin väärinkäsityksiin. Joten...
   
 19. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Sehän täs mielenkiintosta on että vastaavanlaisia myynti-ilmotuksia on nettiautossa ja täälläkin reilusti. Olis nyt ottanut kunnon nipun niitä jos ruvetaan arvostelemaan. Varmaan tälläsiä pitäs myynti-ilmot olla ettei kukaan niihin puuttuis...

  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... t=#1439270

  Varmaan tuokin on tärvelty ku ei oo rekisterissä :odroll:
   
 20. makke

  makke 1st gear

  No, niin eiköhän asiat ala hahmottumaan suuntaan jos toiseenkin.

  Jatketaan keskustelua ja silleen. Mut hyvä, että asioihin alkaa löytymään referenssejä moneltakin suuntaa.

  Eli lopputulos on yhä selkeämmin se myrsky vesilasissa! :)
   

Kerro tästä muillekin!