Alkamassa Latelan 4:s kausi ja kohteena Mustang

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja nuc-64, 25.8.2016.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Saa jenkeistä raakakorin musseen,olikohan joku 17 000e sportsrooffiin.En muista enää firman nimeä,mutta kaikkea kamaa pilvinpimein.
     
  3. klunssila

    klunssila Gearhead

  4. callu

    callu 1st gear

    ei taida suomen maalla riittää prosentit jos tollasen kopan menee vaihtamaan (ainakin mulla on syöpynyt tällainen käsitys täällä autonrakentamisen luvatussa maassa), varsinkaan kun melkein kaikki muukin menee uusiksi.. tai saa aikamoisen selityksen laatia, varsinkin kun noin julkisesti rakennetaan, voi iskeä identiteettikriisi..
     
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Niin jos noin julkisesti,mutta esimerkkinä miten tohon ponyyn saa vaikka mitä.
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Tätä firmaa tarkoitin.Sieltä tuli mulle omaan sportsrooffiin puskurit,listoja,ovenkahvat,aukkojen tiivisteet ym ym.Kaikkea löytyy ja kyllä ne siihen 15 000ecuun saa sen tehtyä kun ei tartte hieroa aivan alkuperäiseksi ja monessa kohtaa vähän lipsutaan.

    https://www.mustangsunlimited.com/
     

Kerro tästä muillekin!