Amazon/Ford -56

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja heikkisj, 26.1.2004.

  1. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ihan tollasta en ole nähnyt, mutta vastaavia ja pahempia pyörii Suomessa joka kylän raitilla joka viikonloppu :grin:
     
  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tuo on vähän tökerön näköinen, mutta se ei johdu listoista. Löytyyhän näitä jokunen hyvin tehtykkin. Tässäpä muutama niistä. Ex Koskivirran Paten, Riverside Rebelsien Ollin, meidän tallin Teemun ja sitten se yksi turkoosi mikä oli aikoinaan ruotsin Happy Car Showssa,olikoha omistajan nimi joku Ollila??
     
  4. Mercury_king

    Mercury_king Gearhead

    Ihan asiallinen peli...pilleri-kapselit vaan puuttuu.
     
  5. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hyvän näköinen kattolinja!
     
  7. Osku H

    Osku H 1st gear

    Tuossa on kyllä linjat kohdallaan. Hatunnosto vaikken sellaista käytäkään.
     
  8. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Kaunis on HEPCATin linkin Matsonin katto!!!

    Asiaa sivuten ; jos jollain on myydä samantyyppinen vanne/rengas paketti joka soppii `89 Ukkoslintuun: olen innokas ostajakanditaatti!
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  10. Pate

    Pate Gearhead

  11. Osku H

    Osku H 1st gear

    No nythän noita asiallisen näköisiä Amazoneja alkoi löytymään.
    Pistin muuten privana piiitkän kysymyksen.

    -Osku
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tosta kustomi mattsonista tuli mieleen yksi vanhaeräänlaiseksi coupeksi tehty matssoni joka oli tehty muistin mukaan jo 70 luvulla, Onko kellään muulla tietoa muistikuvaa vehkeestä. Itse muistan sen joskus kouluun mennessä bonganneeni täällä stadissa useampaan otteeseen. Ja tämä siis tapahtui joskus 70 luvun lopuilla
     
  13. v80

    v80 Gearhead

    Keuruulla oli vielä 99 kesällä matala keltainen chopattu Amazon. Sivu levitykset oli pellistä ja konepeltiin oli laitettu korokkeeksi Anglian?? konepelti. Oli asiallisen näkönen peli.

    Myytiin muistaakseni Jyväskylään.

    Tietääkö joku sen nykyistä kohtaloa?
     
  14. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

    Amazon ei valitettavasti ole minun. Ihan vaan selvyydeksi.... :smile:
     
  15. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Yksi parhaimista takalasi ratkaisuista on minun mielestäni ollut erään kaverini Amazonissa, takalasi oli jonkun 40 luvun lopun engelsmannista. Heikkisj varmaaan muistaa minkä auton lasi siinä on IH-4 kilvillä olevassa.
     
  16. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Voisin myydä jollekin matsonin kiduttajalle tuon 600-Fiatista leikatun takaikkunan kehyksen laseineen nyt kun tuli mieleen. En mä varmaankaan sitä koskaan mihinkään laita... :smile: Sitä voi kysellä vaikka YV:llä, jos tarttee.
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Se IH-Amazonin takaikkuna oli -47 Austinista, kävi oikein hyvästi. Auto meni chopattuna (ja muutenkin uskomattoman mittavien peltitöiden jälkeen) ferrexinpunaisena Haminan tienoille, toivottavasti on pysynyt siellä liikenteessä.
     
  18. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    On muuten mielenkiintoista liimattavaa toi 600:sen pelti! Itte laitoin nimimerkkifarmariin takaikkunan kehyksinee just Fiudesta, oli vaan suht hanakalahko hitsattava kun se o nin ohutta peltiä :razz:
     
  19. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    Nimettömälle vastauksena aiempaan: sen coupe-Amazonin kuva on ollut Pöpilistissäkin joskus. Mainittiin tehdyksi jo kai joskus 1960-1970-lukujen taitteen kieppeillä. Ilmeisesti joku mällipelistä tehty? Vaan harvinaisen onnistunut muotoilu, olisi voinut olla vaikka tehdastekoinen.
     
  20. JanneK

    JanneK 3rd gear

    No, ei kellään sattuis olemaan kuvaa siitä.
     

Kerro tästä muillekin!