American Car Show Kokkola 29.4.-30.4.2023

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 31.3.2023.

 1. GT66

  GT66 Gearhead

  American Car Drivers of Kokkolan perinteinen American Car Show järjestetään tänäkin keväänä. Näyttely on 29.4.-30.4.2023 ja se pidetään vanhalla tutulla Urheilutalolla. Tapahtuma on avoinna lauantaina 16-20.00 ja sunnuntaina 11-16.00. Esillä on pääasiassa amerikkalaisvalmisteista kalustoa niin neli- kuin kaksipyöräisenä. Tervetuloa! ;)
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 2. GT66

  GT66 Gearhead

  Huhtikuun näyttelyputki jatkuu ja ensi viikonloppuna on vuorossa Kokkolan American Car Show. Tapahtuma ei ole kokoluokaltaan maamme "suurimpia eikä kauniimpiakaan" mutta kyllä meiltäkin kiinnostavaa katsottavaa löytyy. Onpa esillä muutamia ennen näkemättömiä laitteita, kuten kisahenkinen -50 Mercury Coupe ja presidenttimme Kyösti Kallion entinen -38 Buick muutamia mainitakseni. Myös Ritari Ässän "KITT" ja Autot-elokuvan "Martti"-hinuri ovat paikalla. Joten tulkaahan sankoin joukoin paikan päälle omasta mielestämme monipuolista kattaustamme katsomaan. Lipun hinta on 12€/aikuiset. Aikuisten seurassa olevat alle 12-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.:)
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 3. GT66

  GT66 Gearhead

  Näyttelyssämme on silmänruokaa myös "nostalgia-nälkäisille", sillä esillä on kolme Kokkolassa kauan ollutta harrastepeliä, jotka on rakennettu nykyiseen asuunsa pitkälti 1980-luvun metal flake-huuman aikoihin. Näistä tunnetuin lienee Leo Nykvistin Chevy Van, mutta sen lisäksi on näytillä aikoinaan "maailman nopeimmaksi vapaastihengittäväksi Miniksikin" mainittu flake-lila -69 versio, jonka ennätys oli sen "kunnianpäivinä" huima 13,o aika varttimaililla. Sitten on vielä flake-vihreä Swinger jolla ajetaan katukisaa vielä tänäkin päivänä ja se kykyenee nykyisin vapari storukkeripikkulohkollaan korkeisiin ysin aikoihin varttimaililla. Lisäksi esillä on koko joukko valokuvia Kokkolassa 1970-80 luvulla pyörineistä Amerikan autoista, joiden joukossa on myös melkoisia erikoisuuksiakin...:cool:
   
  Peeaa, Kustom STW, kad_boost ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. GT66

  GT66 Gearhead

  Tästä se nyt alkaa näyttelymme kasaaminen. Karun puoleisesta kelistä ja sääennusteista huolimatta ei ole tullut peruutuksia, joten saadaan hyvä kattaus hieno kalustoa näyttelyymme. Ei muuta kuin tervetuloa viikonloppuna! :p
   
  Kustom STW, Ford67 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 5. Ford67

  Ford67 3rd gear

  Keli on mitä on, mutta eiköhän kovimmat sissit harrasteakalustollakin paikalle tule;). Itse täytyy tyytyä wolfsburgin tuotteen kyytiin, paikalle jokatapauksessa!
   
 6. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Todella hyvä ja laadukas näyttely!!! Suosittelen käymään jos vain mahdollisuuksia.
   
  Marklin tykkää tästä.
 7. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 8. Ford67

  Ford67 3rd gear

  Tänään vielä klo 11.00-16.00, eli kohta aukeaa.

  Erinomaista tekemistä sadepäiväksi!
   
 9. Ford67

  Ford67 3rd gear

  Hieno oli näyttely tänään. Laatu korvasi määrän, vaikka pällistelyyn pari tuntia sai hyvin kulumaan nytkin. Ja pihalla lisää nollakelistä ja räntäsateesta huolimatta.

  Oma lannistamattomuusvirtuaalipalkinto menee pelleille palaneen Cudan omistajalle. Käänsi katastrofin voitoksi, paaliin olisi melkein kaikilla muilla mennyt tuosta lähtökohdasta!
   
  Charger´69 tykkää tästä.
 10. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Se oli kyllä upea, ite iskin tuohon silmät Helsingin näyttelyssä, vaikuttava laite suorastaan ja hurja tarina :cool: Tuossa Cudasta videokuvaa Helsingin näyttelystä sekä itse omistajan pikku haastattelu, pitäs lähteä suoraan oikeasta kohdasta video pyörii, mutta lähtee jostaki syystä aiemmin, kuitenki 22:42 kohdasta lähtee Cuda:

   

Kerro tästä muillekin!