American racing daisy 200s ( vn420)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja dodgeman, 30.5.2019.

 1. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Mistä kannattaisi lähteä metsästämään kyseisiä vanteita, suomesta ei löydy ja valmistaja sivuilla on aivan järjettömät hinnat ( toinenkin valmistaja käy jos malli on sama) takavanteiksi tarvitsisi 15x10, pulttijako 5x5,5 ja keskireikä todennäköisesti 77,8 mm, etuvanteiksi samat mutta leveys 8" kun 8,5 leyeyttä ei saa
   
 2. Source

  Source 2nd gear

  Katoppa daekimportilta.
   
 3. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Kiitos, siinäpä on yksi ja löytyy Tanskasta
   
 4. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Toi olikin hyvä vinkki, daekimport, kiitos jäsen Source, tarpeeksi kun jaksoi kaivaa niin löytyi US Mags, tekee myös samanlaista vannetta mutta kun yritin etsiä netistä lisätietoa tosta US Mags:ta niin ei löydy mitään, American Racing oli pitkään ykkös vaihtoehto mutta rupes mietityttää toi made in china laatu, nyt kiinnostaakin sitten että onko täällä kokemus peräistä tietoa AR laadusta ja olisiko jollain peräti kokemusta noista US Mags:ta, minkä tasoista tavaraa ne ovat?
   
  Muokattu: 4.6.2019

Kerro tästä muillekin!