Amerikanrautoja talvikäytössä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 26.5.2003.

  1. harri60

    harri60 Gearhead

    On sille kaveri. 2 pitäis Suomesta löytyä, ellei ole lisää tuotu lähiaikoina.
     
  2. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Niin vaikka kuinka yritin rautalangasta sulle vääntää et uskonut kun sanoin että siinä Evandassa ole muuta *jenkkiä* kuin logo ja teksti muutamissa paikoissa ja Amerikkaa se ei ole koskaan nähnytkään ellei sitten kontissa kulkenut jostain amerikanmantereen lähistöltä Korea. Mutta et uskonut :rotfl:
     
  3. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Niin no tästä sen enempää väittelemättä ja tämä keskustelu jää tähän haluan vaan kommentoida että ei ne nyt kaikki aivan paskoja ollut. Tämä sun yksilö nyt oli todellinen maanantaipäivän kappale niinkuin kaikissa muissakin merkeissä on. Ja kyllähän se vähän niin on ettei hyvää ja halpaa oikein vieläkän samassa paketissa saa.
     
  4. jeeppi

    jeeppi 1st gear

    kesäautona,ja siinäkin kakkos sellaisena.kokeiltu on ja seuraavana talvenakin.ei palata enää keskiajalle pojat.uudet saattas jo ollakin eurotasoa pohjoisiin oloihin,mutta niistä ei kokemusta.kertokaa uusien jenkkien talvi,ym.ominaisuuksista jotka omistatte näitä.
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    olen kuullut että jotkut pärjää jopa heppoisilla saksalaisautoilla ympäri talven, jopa ilman nelivetoa. ja maksavatkin niistä huikeita summia. aika uskomatonta. en viitsisi.
     
  6. jeeppi

    jeeppi 1st gear

    oho,taisi osua,mutta kuten totesit rahalla saa,jos viitsii.
     
  7. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Viime talvena tuli kurvattua 440cid '75 Dodge Monaco 4dht Royal Monacolla n.9000km verran. 8) Alla pyöri 255/60/15 M+S. Tämä talvi lähti käyntiin '65 Barracudalla ja ny mennään '77 Lincoln Continental Mark V:eellä ja on lämmin ja pellin alta löytyy viherpiiperrys ystävällinen 460cid. Hyvin etenee 235/75/15 Nokian uusilla nastoilla. :rotfl:
     
  8. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    survon tämän talven menemään -70 fairlanella (302) M+S kumit alla. :odroll:
     
  9. ata

    ata Gearhead

    Viime ja toissatalvena jo tuli ajeltua tuolla 04 GTO Coupella... ja eilen pistin taas talvinakit alle siihen. Ei nyt ihan kaikkia ajoja, mutta aika paljon kuitenkin. Joskus pitää tosin ajella tuolla neliveto-coupe-Opelillakin, se kun on talvella ja liukkailla aika hauska... ja joskus otetaan ihan vain etuveto-Opel alle. Mutta V8 on liikenteessä kyllä myös ympäri vuoden.
     
  10. Imperial413

    Imperial413 1st gear

    Koko pienen ikäni olen kurvaillut jenkillä kesät ja talvet mutta harrasteautoilla vain kesäisin. Talvisin on ollut alla ´79 New Yorker, ´95 Dodge Ram V10, ´89 Dodge Ram Cummingsilla, ´96 Chrysler Vision ja ´95 Chrysler New Yorker. Kaikissa ollut M+S renkaat alla ja hyvin on pärjätty ainakin tähän asti...
     
  11. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    edelleen pontiac safari stw-89 kunhan saadaan taas toimii ( vieroitusoireet kauheet)
     
  12. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Caprice on liikenteessä kesät talvet. Käkkylällä ei oo ajeltu talvisin, mut kyllä mää impalalla ajelin talvellaki joskus
     
  13. cuda69

    cuda69 Gearhead

    kävin tänään ostaan ruottista nastarenkaat ja huomenna haetaan uusi käyttis,yorker -70. :D .Olen aikaisempina vuosina ajanut ympäri vuoden -69 360 gt dartilla ja mukavaa oli.
     
  14. jaketin

    jaketin Gearhead


    8) 8) 8)

    sama on käynyt mielessä. olis tyylikästä menoa..
     
  15. Jimmy Dart

    Jimmy Dart 1st gear

    että näin

    75 Dartilla pääsee menemään hyvin. Tähtöset valkoisissa etuovissa, muuten mattamusta ja valkoisella katolla (aivan karmea maalipinta+dartin pillerikapselit/kokopeittävät pinnakapselit) Keula on aikas alhaalla ja perä hiukan korkeammalla. :D
     
  16. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  17. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

  18. dodge71

    dodge71 Gearhead

    `71 dartti on ollu ja `80 aspen sekä `69 tojota crown talvi autona.työmatkat kun on välillä parisataa kilsaa päivässä ni ei raaski enää.
     
  19. rusteri

    rusteri 3rd gear

    70 rekoortilla on ajeltu ja 75 Dartilla. Jokunen talavi Aspenilla ja ny sitte jokunen talavi tähän saakka ja eteenpäin 84 chevy pickupilla. Jos ei jaksa hehkuttaa nii matta mustalla pitkäkatto omegalla sitte.
     
  20. Chevy_Nova

    Chevy_Nova 1st gear

    Chevelle stw -65 ympärivuotisessa käytössä... lämpöä piisaa ja tehtaalla asennetun abs:n nautintoja...ei aina tiedä mikä rumpu nappaa ensin kiinni...
     

Kerro tästä muillekin!