amerikkalainen RV ja se kulutus...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja bandit_1, 10.6.2005.

  1. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    ei setrikki tiiseliä, vaan esim. 6.2 - 6.5 - 5.9 td - jne
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    En saa kuvia, ainakaan heti. No, miltä näyttää esim. Dartin konehuone, kun sinne tunkee Hemin? Ja sitten mietit, miltä voi näyttää tuollaisen XL full-size jenkin konehuone yhtä täytenä... Pakosarjoista ei tullut kovin hengittävät, kun loppui tila leveyssuunnassa kesken, mutta se ei taida tuollaisessa matalakierroskoneessa haitata. Koko komeuden päälle kaksi normaalikokoista isolohkokasin ilmanpuhdistinta... (kummankin puolen imusarjoille omansa) Mahtui vielä peltikin kiinni... :) Kiva kone, mistähän löytäis sellaisen... Jos oma 6.2 joku päivä pamahtaa, niin sais viimeinkin hitekkiä pellin alle. Pumppusuuttimet ja kaikki... :rotfl:

    Niin vaihdoitko sä välityksen 14 -pulttiseen? Jos vaihdoit, niin sopiiko tuo pidempi välitys 4,11:1 tai 3,73:1:n murikkaan?
     
  3. pantera

    pantera Double Gearhead

    auto kun alkaa painaa 6-10 tonnia ei noilla pikku diiseleilla 6,2 & 6.5 & 5,9 vehkeet enaa ryntaile, karry viela peraan ja on valmis liikennetukos :mad:
     
  4. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    jaa ne onkin niin painavia. no tammerdieseliltä esim. cummins 11l tai 14l :lol: ja allison automaatti. no mun budjetilla alkaa jo olla tavoittamattomissa ilman lottovoittoa :(
    jos tinkis vähän ulkomitoista, niin riittäis noi pienemmät dieselit, ja vois käyttää 2-autona :odroll:
     
  5. budweiser

    budweiser Gearhead

    GM:n 14 bolt perään saa tosiaan nuo 3.23 rattaat, en vaan enää aivan varmasti muista et pitikö sitä isoa lautaspyörää sorvata hivenen ohuemmaksi, rattaiden mukana GM toimitti muutaman shimmilevyn, mut jotenkin tuolla pääkopassa on semmonen tunne et sitä piti ohentaa... ???
    Hinta noilla rattailla on kohtuullisesti, tais olla vajaa $1000
    Jos sulla on suunitelmissa tommonen perä projekti, niin mulla olis yksi perä jossa on 3.42 rattaat.
     

Kerro tästä muillekin!