astro/safari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 280471, 24.3.2006.

  1. 280471

    280471 1st gear

    onko gmc jollain tavalla ? varustellumpi/kalliimpi kuin chevy ? (astro/safari) ? :odroll:
     
  2. Ei ole. Se vaan myytiin Olds/ Poncho/Buick-dealereiden kautta Jenkeissä, jotka eivät myyneet Chevyä (ne edustussopimukset)..
     
  3. WTF

    WTF Gearhead

    Sama auto eri nimellä.
     
  4. 280471

    280471 1st gear

    joo oon vaan katellu et gmc:n verhoilut on kattavemmat ? kuin chevyssä.
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Yleensä noi gemssut on hieman "paremmin" laitettuja mut ihan samat varusteet ja systeemit on saanut molempiin. Imagoahan noilla on olevinaan enemmän kun ne myydään "parempien" autojen kanssa samasta kaupasta ja astrot vaan köyhien chevykaupasta.
    Ja jotain conversion mallejahan ei kannata vertailla, ne on joku sisutuspaja duunannut oman mielen mukaan eikä tehdas ole siihen vaikuttanut.
     
  6. 280471

    280471 1st gear

    kattelin et astron takaovissa vaikka (sl starcraft) on karmit paljaana (pellillä) ? mut safarissa muovi paneeli/kehys kattaa koko oven ? siiss niin ettei peltiä oo näkyvissä ?
     
  7. jyha

    jyha 1st gear

    älä höpötä!
    mulla on moinen SL astro ja toisessa on muovi ja toisesta on ajan saatossa poistunut!
     
  8. 280471

    280471 1st gear

    taitaa olla neekeri astroon muovit lisätty jälkeenpäin ! (jostain safarista varmaan) ? kalliimman tunnelman luomiseksi !
     

  9. Jos et ole tajunnut Stargarft on veneveistämön sisustama conversionvani. Niiden varustuksesta ei kannata vedellä johtopäätöksiä mihinkään päin. Paja ruuvaa tingeltangeleista vaikkapa mosseen ihan sen mukaan mitä tilaat.

    http://www.vans-conversions.com/starcra ... _story.htm
     
  10. 280471

    280471 1st gear

    jos et tajunnut ? edellinen viestini oli tarkotettu vitsiksi ! ja osoitettu kaikki tietäville toisten kyttääjille,joille ei akka oo antanu enään vuosiin ! pahaa oloa voi purkaa muuallakin kuin overdrivissa !
     
  11. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Ei pitäis kommentoida provoja, mutta tää viesti on ilmeisesti osoitettu itsellesi. Ihan asiallisia vastauksia on tullut, miten helvetissä noita viestejäsi voi vitsiksi tulkita?

    Nimim. Safari löytyy pihasta
     
  12. 280471

    280471 1st gear

    jospa se vitsi on täällä ?
     

Kerro tästä muillekin!