Auto vs. MP 5.6-05 Alastarolla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja -TAPSA-, 29.5.2005.

  1. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Nyt kaikki essonbaarissa kovista moottoripyörän jättävistä autoista jutelleet, aika tulla todistamaan puheet tosiksi!!

    Alastarolla 5.6 on Moottoripyöräilyn Tuki RY:n toimesta kilpailu jossa katsotaan onko autoista vastusta moottoripyörille.

    Lisätietoa http://www.mp-foorumi.com/gallery/p...c3cb7ba7f83.jpg

    :)
     
  2. Make2

    Make2 3rd gear

    Ei taida olla paras rata autoille, mutta Fredrik Ros ajoi Cup Porschella pari viikkoa sitten 1.16,8 joten siinä nyt sitten tavoitetta vaikka aluksi. Viritetyllä pitää varmaan mennä kovempaa kun noilla "vakioautoilla" olen ymmärtänyt.
     
  3. Skeibe

    Skeibe 1st gear

    Onko toi KATUAUTO

    http://www.mp-foorumi.com/gallery/pictu ... ba7f83.jpg
     
  4. Make2

    Make2 3rd gear



    Ei vaan kilpa-auto aika vakiolla 390hp. moottorilla. Tuskinpa mikään estäisi kadulle rekisteröimistä ja itseasiassa suurin osa näistä autoista tullaan kadulle rekisteröimäänkin club racereiksi kunhan ne ovat liian vanhoja kisailemaan. Voi olla että tuon Rosin ajan alle mennään jos vaan oikeat autot ja kuskit saapuvat paikalle, mutta siinähän sen näkee niin ei tarvitse jossitella. Gembella ainakin taitaa maata yhä turkulaisessa autoliikkeessä ?
     

Kerro tästä muillekin!