Autoala ja valtio ovat allekirjoittaneet yhteisen liikenteen päästöjen vähentämiseen tähtäävän...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ChevaMan, 22.11.2018.

  1. Luoppis

    Luoppis 3rd gear

    Tuskin Suomen kansan enemmistö äänestää tarpeeksi radikaalia muutosta, jos nyt muutosta ollenkaan.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Niin eli siinä syy jos valtaapitäviltä tuntuisi hetkellisesti tulevan ihan järkevää tekstiä.
     
    jjjkkk tykkää tästä.
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ja kaikessa valtion ohjailussa on aina tavoitteena yksi ja ainoa asia; maksimaalisen verokertymän kerääminen suurelta taviskansalta joka autoilee. sitä lypsylehmän huolestuttavaa kuihtumista tämä kaikki on,kun nykyään vain landella ajetaan edes ajokortti. puhumattakaan ajoneuvojen hankinnasta. verotulot pitää turvata täysimääräisinä, ja senhän kaikki nyt iloisina maksaa ja ymmärtää kun me suomlaisetautoinemme ja harvaan asuttuna kylmänä maana tuhoamme tulevien sukupolvien mahdollisuudet. jepjep.
     
  4. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Joo-o, vaikka alkuvuodesta sain pienen muutaman kymmenen sentin palkankorotuksen niin näiden SipiläKiKyjen ansiosta vuosiansio laski kolme tuhatta euroa. Firman tulos nousi 30 miljoonaa eli kyllä KiKy siihen suuntaa (ehkä) antaa mutta eipä se päädy kotimaiseen kulutukseen vaan ulkomaisiin osakeanteihin.
     
    1purehell tykkää tästä.
  5. multsi

    multsi 2nd gear

    Suomimlampaalla tämä "muistaminen" ja puolueensa rankaiseminen tarkoittaa yleensä sitä, että jos tällä kertää ei oltu tyytyväisiä demareihin, niin nyt äänestetään keskustaa! Sitten taas ensi kierroksella kun ollaan jälleen tyytymättömiä, niin palataan demareihin. Siten ihmetellään, että kaikki menee omasta mielestä vituralleen vaalikaudesta toiseen ja mikään ei muutu. No sen siitä saa jos äänestää tupua, hupua tai lupua, jotka tunnistaa ainoastaan lakkinsa väristä.

    Sitten oma ryhmänsä ne ovat ne, joilla ei ole edes mitään hajua siitä, mitä politiikkaa oma puolue edes ajaa, mutta koska viimeiset 50v on äänestetty samaa, niin mitäs sitä muuttamaan.
     
    1purehell tykkää tästä.
  6. multsi

    multsi 2nd gear

    Musta tuntuu, että taustalla paljon ikäviä asioita tapahtumassa, joista saadaan ripoitellen vihiä ja asioita pitää yhdistellä.

    Liikennepalvelulaki+ Traficom osakeyhtiö + "uusia rahoitusmalleja" väylähankkeisiin mm. palvelumaksuista + bernerin & lvm:n kusipäinen agenda tehdä liikenteestä palvelu ts. uusia rahastusmalleja. =4

    Saatu neljä voidaan jakaa nimittäjään laitettavalla "suomen ilmastotavoitteiden toteuttaminen" jolloin laskun lopputuloksena on ääretön määrä paskaa kansalaisten niskaan.
     
  7. B68

    B68 1st gear

    Eilen uutisissa selvisi suomen tavoite. Kiristetään enemmän kuin sopimukset velvoittaa.
    Sipilä" Niin ettei kukaan joudu kohtuuttomaan asemaan". Tuohan ei ole mahdollista. Tai miten se on mahdollista? Vain yksi porukka oli erimieltä. Areenata varmaan löytyy jos haluaa katsoa.
     
    sdfsd, -JJH-, 1purehell ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Satuin katsomaan. Ensin nauratti hemmetisti, ja sitten meni naama vakavaksi. Pipilä oikein puhkui intoa kun on kaikki saatu psyykattua ilmastohurmokseen ja kuinka nyt koko eeuullekin päästään näyttämään mistä kana kusee jne jne.... Aivan älyvapaata touhua.
    Onneksi lähdin sillon kun lähdin.
     
    sdfsd tykkää tästä.
  9. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Täähän on hyvä uutinen, täytynee ilmootella valtion suuntaan että mummiälestä autoiluni on nyt liian kohtuuttoman kallista. Sipilä lupas, et ei saa joutua kohtuuttomaan asemaan, joten odotan et mun autoilu halpenee hetimiten. Wuppiiiii!!

    Ai eiks se näin mennykkään...

    -JJ-
     
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    varmaan tarkotti omia tuttujaan tolla
     
  11. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Niin varmaan. Näille pipilän pelleille nauraa maailmalla aidanseipäätkin, jos joku seipäistä sattuu huomaamaan mitä suomi-sirkuksessa tapahtuu.
     
    sdfsd tykkää tästä.
  12. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    ei varmana naura koska me ollaan suurvalta ja muut maailmassa on jotain nobody-rajamaita.
     
    1purehell ja Powerstroke tykkäävät tästä.
  13. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Mutta missä on Bud Spencer?:DEhkä hän kustomoi tangon?Ja nyt en tarkoita tanssia!:p
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Saiko se bannia?
     
    mpower tykkää tästä.
  15. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Ehkä,kissoista niin tiedä kun niillä yhdeksän henkeä!:D
    Odotan Katin kommentteja!
     
    Muokattu: 22.12.2018

Kerro tästä muillekin!