Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

 1. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Kumpikohan tuossa on sitten väärässä?

  Muuan vanhempi insisööri oppi Afrikassa, että kun menee autokorjaamolle lyö lakkinsa raivoissaan lattiaan, hyppii ja pomppii ja huutaa kurkku suorana niin sillä ei ole mitään vaikutusta yhtään mihinkään. Fiksut afrikkalaiset katsovat, että paha henki on vallannut valkoisen miehen ja on varmaankin kohteliainta olla kiinnittämättä asiaan minkäänlaista huomiota.
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Omassa tiimissäni oli muinoin kaveri, nuori, jolle sattui ja tapahtui. Poissaoloja oli putkareissuja myöten. Hommansa kyllä hoiti hyvin ja esimerkillisesti korvasi rästinsä pidentämällä päiviänsä tai viikonloppuina. Hänet oli jo kerran poispotkittu näistä syistä toisten toimesta. Arvostin enemmän töissä aikaan saamaansa kuin vapaa-ajalla sattuneita. Niin on tästäkin opiskelijasta vuosien myötä kuoriutunut mallikelpoinen perheenisä ja ammattimies. Työsuhdekin on jatkunut hyvissä merkeissä ja vieläpä samassa yrityksessä ja nykyisin jo noususuuntaisesti!

  Kaitpa mä se 1. tukihenkilö olin hälle.
   
  Inlinee, dart -66, Stang_81 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

 4. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Kokemusta on. Mähän olen melko paljon hoidellut kaikennäköistä kuljetuskeikkaa vuosien varrella oppilastöinä amiksessa OD läisillekin. Nyt tuntuu tappi tulleen vastaan siinäkin. Ei ole luottoa, että aamulla lähdettäis. Vaikka kuinka on sovittu niin jos tyyny on vähänkään väärin ollut, ei jakseta lähteä aamulla. Ja kahvinjuonti, tuo rekkamiehen perussetti, ei nää juo edes kahvia. Eikä tarvi turista juuri kenenkään kanssa. Synkkiä aikoja, mielensäpahoittaja..
   
  Zejk1 tykkää tästä.
 5. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Juuri tästä syystä mun pitää pyytää kuljetusapua, että saan kamaa Kiteeltä. Vielä muutama vuosi sitten oltais ajettu Kiteelle. Siinä olis opittu reitinsuunnittelua ym. On alas vajottu. Ennen hyppy kulki, kuten entisellä mäkimiehellä...
   
 6. hmr66

  hmr66 Gearhead

 7. Valitettavasti vassareista ei voi tehdä aprillipiloja, kun heidän touhut ylittää parodiahorisontin muutenkin.

  Tuota feminististä aurausta olen ihmetellyt, että eikö ne naisoletut käytä bussia. Minun empiiriisten havaintojen mukaan kyllä käyttää ja vieläpä samojen havaintojen mukaan ne bussit kulkee autotiellä..
   
  japetalk, hartsa69 ja Joe Hunt tykkäävät tästä.
 8. hmr66

  hmr66 Gearhead

  Yleensä bussit näin tekevät, mutta voisiko Turku olla poikkeus tässäkin asiassa
   
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 10. Joe Hunt

  Joe Hunt Double Gearhead

  Muistelen tuosta aiheesta käydyn ennekin keskustelua. Tosiaan spedevitsiltä kuulostava vasemmistolaisvihreä aloite on totisinta totta. Tietynlaista vittuilua kuten edesmenneessä topikissa konsanaan.
  Mutta linjassa muun viherkoohoilun kanssa;odottakoot autoileva veronmaksajahetero että pyöräilijät ja muu viherliikenne pääsee liikkeelle ensin. Tosin nehän heräilevät normaalisti vasta meikäläisten ruokatunnin aikoihin mutta periaate!
  Epäilemättä tuokin aloite otetaan mitä vakavampaan käsittelyyn. Muutkin tuon turkulaiskuvatuksen edesottamuksista noudattelee hienosti vasemmiston epänormaalius uudeksi normaaliksi-linjaa.
   
 11. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

 12. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

  Ruotsissa kokeilivat samaa, mutta lopettivat kun huomasivat että ajoratojen aurausta kaipaavat kipeimmin bussit, invataksit ja loukkaantuneita kuljettavat ambulanssit. Toksiset maskuliinit nelivetovolvoissaan pärjäävät huonomminkin pidetyillä kaduilla. Mutta tokihan pohjoismaiseen yhteistyöhön kuuluu että toistamme kaikki Ruotsin virheet.
   
  12345678910, Ford67 ja Joe Hunt tykkäävät tästä.
 13. Joe Hunt

  Joe Hunt Double Gearhead

  Onkohan tuo muuten sen kauheasti kauhistellun "man spreadingin" vastakohta?
  Vtu mitä fingerporia mutta tässä painajaisessa aivan totisinta totta!
   
 14. karpo29

  karpo29 3rd gear

  Jos jotain positiivista haluaa asiasta loytaa, niin nykypaivana ei tarvitse katsoa komedioita tai sketsi-ohjelmia kun parempaa komediaa ja viihdetta saa jo uutisista. Feministinen auraus, kaikkea ne keksii. :D
   
 15. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Inlinee tykkää tästä.
 16. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Muokattu: 12.4.2021
 17. Pikuppeilija

  Pikuppeilija 3rd gear

  Muhahahahaaa :D:rotfl::D:rotfl::D:rotfl::D:rotfl::lol: ....ja happea :D:rotfl::D:rotfl::D
  taas sai päivän selkäkeikkanaurut, mitähän ne huomenna taas keksii.
  Nyt on lähteny jo niin pahasti lapasesta että ei voi enää muuta kuin nauraa, päättäjien jutut hakkaa sketsiohjelmat mennen tullen.
   
  Muokattu: 12.4.2021
  Desoto57 tykkää tästä.
 18. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Terveillä (fyysisesti ainakin..) nuorilla? ihmisillä ei näy parempaakaan tekemistä olevan..
   
 19. hmr66

  hmr66 Gearhead

  Taidan käydä äänestämässä kesäkuussa. Helsingin ideoilla on paha taipumus siirtyä myös pohjoisen suuntaan.
   
  Ford67, Artsi Bunker ja Inlinee tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!