Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

 1. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Jos oikeasti alettaisiin päästöjä suitsia, tulisi elämästä aika hiton ankeaa. Mut sitähän ei saa sanoa, ainakaan julkisesti eikä kukaan uskallakkaan. Jos haluttaisiin ne päästöt alas, pitäisi tuoda ulkomailta vaan välttämättömät elintarvikkeet, mikä sitten on välttämättömyys, tuskin se bataatti, tomaatti tai mandariini on. Ne kuitenkin pilaantuu ja pois heitetään, riisi nyt ei helpolla pilaannu.
  Ongelma kaikessa päästökeskustelussa on se, että vain autoilijat nähdään kaikkena pahana. Kuka näkee sen australialaisen viinipullon tai lämmitetyn palloiluhallin mitenkään pahana, vaikka kumpikin aiheuttaa päästöjä, monesti vielä turhempia kuin autoilu. Ei palloiluhallissakaan 24/7/365 harrasteta urheilua, vaan monesti muutama tunti vuorokaudessa, joissain paikoissa ei edes joka päivä, silti se pidetään lämpimänä. Mut meneppä kysymään asiasta vaikka vihreiden iiris suomelalta, ei varmaan ymmärrä edes koko kysymystä.
   
  Peeaa, impala-63, Desoto57 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Mä olen enemmän miettinyt maailman valosaastetta. Miksi helvetissä niissä kiinni olevissa marketeissa, kauppakeskuksissa sun muissa pitää olla valot päällä 24/7. Siihen päälle kaikki neonvalomainokset. Kadut pitää mielestäni olla valaistuja turvallisuus syistä se on selvä mutta aika paljon voisi valoja sammutella julkisista sun muista tiloista.

  10 vuotta sitten oli hirveä buumi sammutella tietokoneiden näytöt yöksi ja viikonlopuiksi ettei sitä leposähköä kulu. Voisko niitä valojakin sammutella isoista kohteista ettei jäisi kuin poistumistievalot päälle?

  Kyllähän nyky maailmassa pystyisi aika paljon päästöjä vähentää jos keskityttäisiin käyttämään energiaa taloudellisemmin ja järkevästi.

  2006 kun rakensin talon niin olin kauhea ihminen kun valitsin sähkölämmityksen kaukolämmön sijaan. Nyky menoa kun seuraa niin minähän olin edelläkävijä :D
   
  Stang_81, hartsa69 ja dart -66 tykkäävät tästä.
 3. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Ainakin täällä Porissa kaupungin säästökampanja (katuvalot sammutettiin heinä-elo) johti suoraan ilkivallan ja varastelun lisääntymiseen. Kaupat ja kauppakeskukset ovat yksityisrahoitteisia ja tietävät tasan tarkkaan mitä kaupalle tapahtuu jos se vedetään pimeäksi pihaa myöden yöksi. Ja näiden asioiden selvittely The Policen kanssa, no, ei johda mihinkään. Hävikki ja vauriokorjaus jää kauppiaalle, on pitkässä juoksussa halvempaa pitää paikat hyvässä valossa..
   
 4. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Et ole katsos kun sähkö millä lämmitetään taloa on saastuttavampaa kuin sähkö jota ladataan sähköautoon.
   
  impala-63, Kalja imuri, malvasto ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Talo lämpiää öljyl ja kasikoneet käy bensal.. :(
  Public enemy number 1 o_O
   
  Vallu 426 tykkää tästä.
 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Sitäpaitti, jos rakentamisen yhteydessä on laitettu aurinkopaneelit katolle, tuuli- tai vesivoimala talon vieressä joka jauhaa sähköä ni varastat vähän niinku valtiolta ku valtio ei saakaan nyt enää niin paljon sähköveroa;)
   
 7. Retem

  Retem Gearhead

  Juu, nyt jos tekisi talon itselleen niin ottaisi huomioon panelit, tuulimyllyt ja muut omatuotantolaitteet. V. 2000 kun omaa rakennettiin, ei tällaiset härvelit olleet vielä ajankohtaisia.
  Silloin(kin) sähkölämmitys haukuttiin alimpaan helvettiin.
  Pientalon suoraa sähkölämmitystä voi nykytekniikalla toteuttaa järkevällä tavalla, mulle ei vaan aukene miksi hihhuleiden mielestä lämmityssähkö on helvetistä, mutta dildojen ja patteriautojen sähkö on sitä parempaa sähköä.
   
  malvasto, Stang_81 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 8. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Ollu näköjään ilmastohätätila taas eilen, pommijätkätkin käyny kommentoimassa videota.

   
 9. max

  max Double Gearhead

  Elokapina aikalailla samanlainen porukka kuin Koijärviliike 70-luvulla,joka kahlitsi itseään puihin ja traktoreihin.
  Oli siellä Haaviston Pekkakin yhtenä joka oli "sidottavana".
  On se varmaan ollut näky kun Pekka vedetty kettingillä kiinni Valmettiin ja puolijäykkä puntissa.
   
  Muokattu: 23.8.2021
  Zejk1 tykkää tästä.
 10. Jaa mulle tuli Tynkkysen videosta mieleen enemmänkin joku zombieleffa, jossa noustaan kävelemään ja etsimään ruokaa. Makoilu, kun on sen verran raskasta.
   
 11. Kepulta ei hirveästi heru tukea näille ideoille:

  Keskustan kansanedustaja Pekka Aittakumpu tyrmää tiedotteessaan ilmastotoimet, joita keskustan hallituskumppani vihreät viikonloppuna esitti hallituksen syksyn budjettiriihelle. Aittakummun mukaan ”vihreiden kieltolista” ansaitsee joutua ”suoraan mappi ö:hön”.
   
 12. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  tänään muuten jatkuu taas the walking dead fox kanavalla
   
 13. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Pekka kuulemma liikuttui kyynelehtien kun kertoi tänne Kabulista öh pelastetusta vauvasta? Eipä ole paljon liikutusta näkynyt tai puheita pidetty Suomen lasten hyvin tai siis pahoinvoinnista.
   
  linc., Desoto57 ja Zejk1 tykkäävät tästä.
 14. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Edes näytelty empatia kantasuomalaisia (tämän lystin maksajia) kohtaan ei kuulu Suomen nykyhallinnon työkalupakkiin.
   
  Desoto57, Inlinee ja Zejk1 tykkäävät tästä.
 15. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista”
   
 16. Poni -69

  Poni -69 3rd gear

  Nämä Kepulaiset on takkinsa kääntäneet jo niin monta kertaa etteivät tiiä itekkään enää kuinka päin se on päällä. Ikävä kyllä..
   
  Inlinee tykkää tästä.
 17. impala-63

  impala-63 Gearhead

 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Dave Angel: Eco Warrior

   
 19. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  odotti varmaan että syvä joki fantasia toteutuu
   
 20. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!