Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

 1. max

  max Double Gearhead

  Ministeri Harakka on selvästi ilmailun ja lentotekniikan asiantuntija.
  Sanoisin että Airbussilla ja Boeingilla on paikka hänelle vapaana erikoistuntijan tehtävään.
   
  maverick999 tykkää tästä.
 2. mopo-ukko

  mopo-ukko Gearhead

  Se on kyllä paha jos lentsikasta tyhjenee patteri ilmassa...
   
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ministeri Harakka on demari joten se siitä asiantuntemuksesta.
   
  Inlinee, maverick999 ja max tykkäävät tästä.
 4. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Yläpuolelle lentää sitten diesel-agregaatilla varustettu huoltokone latamaan akkuja niinkun hävittäjä-koneita tankataan ilmassa.
   
  Dataviilaaja, Inlinee ja max tykkäävät tästä.
 5. max

  max Double Gearhead

  Täysin tietämättömän vihervasemmistolaisen harhaisia haihatteluita on kyllä hauska seurata.
  Tosin voipi tulla pidemmän päälle yhteiskunnalle arvokkaaksi.
   
  Artsi Bunker ja maverick999 tykkäävät tästä.
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Onhan Suomessa ainakin yksi täyssähkölentokone ihmisen kuljetukseen. Slovenilainen Pipestrel ei saanut Trafilta ainakaan alkuun lupia kuin yhdelle, vaikka siinä kaksi penkkiä on. Sata kilsaa sillä taisi varmasti päästä. 40 minsaa ilma-aikaa ja reservit päälle. Aika kevyt tekoinen on, oon päässyt koskettamaan.

  Ja siinä on laskuvarjo! Oikeasti. Jos patteri loppuu, se voi laskeutua varjolla. Koko kone plus lentäjä.
   
  maverick999 tykkää tästä.
 7. Sillä se Harakka pelastaa maakuntakentät..:D
   
  maverick999 tykkää tästä.
 8. Elokapina työllistää:

  Elokapina värvää mielenosoittajia Syyskapinaan – tällaisia henkilöitä haetaan

  Elokapina on julkaissut listan tehtävistä, joihin kansalaiset voivat ilmoittautua:

  Blokkaaja. Henkilö on käynyt kansalaistottelemattomuuskoulutuksen. Blokkaajalla on vaihtoehtoina tulla kiinniotetuksi tai noudattaa poliisin antamaa poistumiskäskyä.

  Yleinen hyvinvointihenkilö. Hyvinvointiteltalle sijoittuvien hyvinvointihenkilöiden tehtävä on ensisijaisesti tarkkailla ja tukea osallistujien hyvinvointia ja yleistä ilmapiiriä.

  Outreach. Henkilöt keskustelevat ohikulkijoiden kanssa mielenosoituksen viestistä ja yrittävät tehdä siitä ymmärrettävän.

  De-eskaloija. Henkilö rauhoittaa tilannetta, pysyy itse rauhallisena, kommunikoi selkeästi sekä säilyttää avoimuuden ja ystävällisyyden ohikulkijoita kohtaan.

  Putkatuki. Henkilö päivystää poliisiaseman ulkopuolelle ja tarjoaa putkasta vapautuneille tukea, tietoa ja virvokkeita. Putkatuki tarvitsee oman puhelimen mutta ei erityistä tietoa ilmastonmuutoksesta.

  Lakitarkkailija. Henkilö tarkkailee viranomaisia, vartijoita ja ulkopuolisia häiriöntekijöitä. Lakitarkkailijat toimivat viranomaisille pelotteena ylilyöntejä vastaan ja mielenosoittajien oikeusturvana.

  Poliisikontakti. Henkilö toimii mielenosoittajien ja poliisin välisenä yhdyshenkilönä.

  Häirintäyhdyshenkilö. Vaitiolovelvollisuuteen sitoutuva häirintäyhdyshenkilö auttaa häirintää kokeneita mielenosoittajia.

  Ensiapuhenkilö. Henkilö antaa ensiapua ja pitää huolta ensiapulaukusta sekä erillisestä ensiapupisteestä. Tehtävässä ei tarvita ilmastonmuutokseen liittyvää erityisosaamista.

  Tukiroolivastaava. Henkilö kokoaa vuorolistat ja varmistaa, että kaikki mielenosoittajat tietävät, mitä pitää tehdä.
   
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Siis hyvin organisoitua järjestäytynyttä rikollisuutta.
   
  hartsa69 tykkää tästä.
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  [​IMG]
   
  maverick999 tykkää tästä.
 11. max

  max Double Gearhead

  Aikasemminkin sen sanonut,että muutama kymmenen espanjalaista Guardia Civil/Federales mellakoiden purkamiseen erikoistunutta poliisia näyttämään suomalaisille virkaveljilleen kuinka homma hoidetaan suoraan ja luontevasti elokapinallisten kanssa.
   
  Inlinee, Desoto57, hartsa69 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 12. impala-63

  impala-63 Double Gearhead

  Hyvä idea mutta tässä syy miksi ei tässä maassa onnistu.

  Lakitarkkailija. Henkilö tarkkailee viranomaisia, vartijoita ja ulkopuolisia häiriöntekijöitä. Lakitarkkailijat toimivat viranomaisille pelotteena ylilyöntejä vastaan ja mielenosoittajien oikeusturvana.

  Täällähän saa syytteen kun pidät omia puoliasi vaikka ryöstäjää vastaan.

  Kyllä noi vatipäät osaa ton valtapelin ja hutisalo vielä rohkaisee niitä. Varmaan videoivat kaikki kun poliisi vaikka ottaa kiinni ja vie putkaan ja ne videot sitten lähetetään kaikkiin medioihin jotka laittaa ne eteenpäin. Sitten herra poliisi on siellä putkassa kun hihhuli syyttää pahoinpitelystä vaikka ottanut lainrikkojan vaan kiinni.
   
 13. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Niin, läntinen Eurooppa menee alamäkeä kohti länsiRooman kohtaloa. Marginaalista on tehty tärkein ja olennaisesta marginaali.
   
  Mija tykkää tästä.
 14. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Olishan se hauska nähdä elokapina syksyisessä sateessa mannerheimintiellä, aamuruuhkan aikaan tukkimassa liikennettä :D Kummalla kestäisi hermo pidempään, elokapinoitsijoilla vai aamuruuhkassa kyrpä otsassa olevalla audikuskilla, joka on ollut hermo kireellä runebergin kadun työmaan kohdalla ja on hermo kireellä siinä seuraavan työmaan eli eduskuntatalon liepeillä ja ituhipit tukkis vielä liikenteen :p
   
  Artsi Bunker ja maverick999 tykkäävät tästä.
 15. maverick999

  maverick999 Gearhead

  Ilmailun ammattipiireissä näille touhuille on pelon sekaisesti naureskeltu jo hetken aikaa.
   
 16. fenix

  fenix 3rd gear

  Eloinapina tuli viime yönä mun Rambo teemaiseen uneen. :D
   
 17. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  Kohtahan ne alkaa olla parhaat kelit kapinoinnille. Voisivat kapinoida minun puolesta joskus jouukuun alussa eikö sitö viimaa ja räntää liene silloin Helsingissäkin. Nehän vois ihan aidata sinne ja päästää pois sitten kun oppivat tavoille. Voishan ne tiete aidata paremmallakin kelillä, luulen etteivät montaa päivää viihdy kun eväs loppuu. Voishan siinä lyödä vaikka rahasta vetoa milloin ensimmäinen tai viimeinen poistuu, minä ainakin voisin veikata.
   
  Stang_81 tykkää tästä.
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Noo, muistavathan teinipimpit kapinoineensa kun istuvat kylmällä alustalla itsellensä helposti uusivan tulehduksen sinne genitaalialueelle.
   
 19. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Kyllhän se nyt nii on jotta jahka kylmä tulee niin kapinoitsijat siirtyy veronmaksajien rahoin tuettuihin töölön/ kallion asuntoihinsa nauttimaan lattea kauramaidolla ja syömään härkistä, kutomaan ens kesän juonia.
   
 20. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Rikollisia siis ihan koulutetaan? No, kai se Pisa-menestys velvoittaa...

  Nyt ei ehkä haittaa, jos poliisiautossa ei ole ilmastointi tarpeeksi isolla. Toisaalta, poliisille riittää muutama kastelukannu kansalaistottelemattomien patisteluun. Lokakuinen Mannerheimintie ei liene mukava istumapaikka läpimärkänä. Kukkakuvioista kastelukannua on vähän paha esitellä esimerkkinä sortaja-valtion väkivaltakoneiston työvälineenä.
   
  Zejk1 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!