Autoja Tv-sarjan kuvauksiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Konepää, 10.1.2022.

 1. Konepää

  Konepää 1st gear

  Hei,

  aloitamme kuvaamaan C-Morelle ja Mtv3:lle uutta kotimaista tv-sarjaa ja haemme kuvauksiin erilaisia autoja roolihahmojen ajoneuvoiksi. Ajoneuvot ovat iso osa sarjan luonnetta ja kuvaavat niitä ajavia hahmoja.
  Haussa jenkki pick-uppeja ja maastureita( vuosimallia n.1990-2010), 80-90 luvun jenkki sedaneita ja jo elämää nähnyt Van.
  Myös Mitsu ja Toyota jne pick-upit ja vanhat pakettiautot hakusessa.
  Autojen ei tarvitse olla mint kunnossa olevia näyttelyhelmiä, enemmän arkiauton tyylisiä.

  Sarjan kuvaukset alkavat jo tammikuun lopussa pääkaupunkiseudulla ja jatkuvat pohjoisessa käsivarren alueella helmikuun loppupuolella. Osa autoista on vain pohjoisen kuvauksissa ja kaikki autot siirretään kuvauspaikalle pohjoiseen kuljetusauton kyydissä, pitkää matkaa näillä ei ajeta. Kuvauspaikalla toki autoja siirretään ja niillä ajetaan kuvassa, tästä johtuen auton tulisi olla sellainen jolla pääsee liikkeelle hieman kylmemmissäkin olosuhteissa. Autot on vakuutettu kuvausten ajan ja niistä maksetaan kuvauspalkkio.

  Jos sinulla on jotain edellisen kaltaista ajoneuvoa ja se olisi käytettävissä, lähetä kuvaa ja tietoa alla olevaan sähköpostiin ja katsotaan sopisiko se meidän tarkoituksiin, kaikki mahdollisuudet käydään läpi.

  Terveisin,

  Mikko Hartikainen
  Kaiho Republic Oy
  mikko@kaihorepublic.com
   

Kerro tästä muillekin!