Autolle syynääjää pohjoiskarjalassa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja speedy, 16.6.2010.

  1. speedy

    speedy Double Gearhead

    Classic`s Oy Lehmossa, monille varmaan tuttu paikka. Jos joku pätevä harrastaja asustelee tossa lähistöllä, niin olisiko mahdollista käydä tarkistelemassa yksi mielenkiintoinen ameriikanvaunu, ja tottavie kulut korvataan!! 8) Itsellä on vaan niin ruton pitkä matka, ettei tosta vaan kävästä :-?
     
  2. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No eipä hyvin tuttu toimija ole vaikka Lehmo onkin varsin tuttu?? Sielläpäin on ainakin parilla harrastajalla talli eikä sinne ole kuin kymmenisen kilometriä Joensuusta matkaa. Laitas tuonne Joensuun kerhon osioon viestiä, niin eiköhän joku voi käydä ostoksia vilkaisemassa.
     
  3. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Sen verran tuttu että nykyään tämän läänin paras (tai isoin) valikoima Jenkkiautoja myynnissä. Käykeehän kahtomassa.... Itekin voisin jeesata kauko-ostajaa mutta miun pätevyydellä ajateltuna autoisssa on vaan joko RockenRollia tai otetta muuten....
     
  4. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No miksei miulle oo kukaan kertonut :mad: Ei kai sitä joku meidän tuttu pidä? Pitääpä käydä asiakseen katsomassa valikoimaa.
    Mikä vaunu siellä Speedy sinua kiinnosti?
    HELL on tosiaan jäävi arvioimaan, metsästä löydetyistä riekalaistakin se kasaa ajovaunun :)
     
  5. speedy

    speedy Double Gearhead

    Hienoo, mää laittelin yyveetä asiasta :D
     
  6. speedy

    speedy Double Gearhead

    Isollla kädellä Kiitokset Adventurer! Homma hoitui esimerkillisen hienostii 8)
     

Kerro tästä muillekin!