Auton kuljetus Isokyrö - Helsinki - Isokyrö pääsiäisenä 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja EVO X, 7.1.2015.

  1. EVO X

    EVO X Gearhead

    Cadillac menee esille ACS:ään pääsiäisenä 2015. Koska auto on juuri rakennettu, se ei ole vielä kilvissä eikä sen siirtäminen heti alkuun 400km ole kovin mieluista omin voimin. Niimpä tarvitsisin kyydin kuljetusautolla Isostakyröstä Helsinkiin ilmeisesti 2.4 ja takaisin isoonkyröön 6 tai 7.4. Auton nouto mieluiten Isostakyröstä pihasta ja jättö Messukeskuksen pihaan. Allekirjoittanut kulkee omalla autolla mukana niin ei tarvitse odotella purkua ja lastausta.
    Auto on iso, -59 Cadillac (5.7m x 2.1m) ja pieteetillä entisöity. Erittäin tarkka kuljetettava siis. Vinkit järkevään kuljetukseen tai suorat tarjoukset voi laittaa tänne tai garagefiftynine.gmail.com

    -Antti /
     
    Muokattu: 12.7.2020
  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Re: Auton kuljetus Isokyrö - Helsinki - Isokyrö pääsiäisenä

    Joko oot kysynyt Volpartsilta Tervajoelta. ?
    Kuskannut useita kavereiden autoja ympäri suomen.
     
  3. EVO X

    EVO X Gearhead

    Re: Auton kuljetus Isokyrö - Helsinki - Isokyrö pääsiäisenä

    Juu Nurmen kanssa juteltiin tuossa tovi.
     
  4. EVO X

    EVO X Gearhead

    Re: Auton kuljetus Isokyrö - Helsinki - Isokyrö pääsiäisenä

    Kuljetus sovittu!
     

Kerro tästä muillekin!