Autoon mainostarra,mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja autoilija, 10.4.2005.

  1. autoilija

    autoilija Gearhead

    Onko kokemusta mistä kannattaa tilata autoon mainostarra pääkaupunkiseudulla tai sen läheltä,halpa ja hyvä?Iso about 1,5 mx0,5m.Miten nuo tarrat yleensä toimii,onko valmiiksi leikattuja vai ovatko millaisia :eek:
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    Nyt en kyl ymmärtänyt?

    Jos tarrafirmoja etsit, niin kato keltaisista sivuista. Tarraleikkuri maksaa noin tuhat euroa uutena ja tarran laittaminen on helppoa. -> tarrayrityksiä on miljoona.

    Jos taas haluat mainostaa jotakuta yritystä tai brandia, niin kannattaa mennä kyselemään ko. brandin päämajasta.
     
  3. autoilija

    autoilija Gearhead

    Siis tarviin autoon tarran,kuka tekee?Osaan kyllä lukea keltaisia sivuja ja muitakin ihan itsekin,kysyinkin onko kokemusta mistä sellainen kannattaa hommata,kokemusta hyvästä palvelusta edullisesta hinnasta ja koko homman toimivuudesta,mistä sellaisen siis ilman taistelua saa,siis valmiin tarran?Niitä yrittäjiä on miljoonia kuten jo sanoit,eli vaikka kääntäen mistä sitä ei ainakaan pidä mennä ostamaan
     
  4. herrakani

    herrakani 1st gear

    Se tarra ja leikkurihan on aika standardikamaa, eli mikä tahansa luotettavan näköinen yritys varmaan pelaa. Itse teetin omat mainokset joskus yhellä kaverilla, jolla oli akkukaupassaan ko. laite. Tarrahan on kolmikerroksinen, on tarra ja 2 suojakalvoa. toinen teippipuolella, ja toinen pitää tarran osat aisoissa toisella puolella. Tarran asennus onnistuu näinollen itsekin. Isoon tarttee tietty apureita. Kandee levittää lastalla tai harjalla se tarra, ja varoa venyttämästä, jos sen on tarkoitus pitää.
     
  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    tarra

    Tuon alimmaisen bannerin (oikealla ->) linkkejä seuraten ainakin löytyy semmoinen joka niitä tekee.
     
  6. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Re: tarra

    Suoraan tästä: http://www.brandis.fi/
     
  7. autoilija

    autoilija Gearhead

    Kerkesitte vastaamaan jo,aattelin just jos joku tietää jonkun,laitan postia samantien,kiitän.
     

Kerro tästä muillekin!