Autoradat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Flathead, 20.5.2004.

 1. M

  M Gearhead

  :sad: harmi. Haeskelen just pääasiassa noita vanhoja jenkkejä. Rataa on itellä aikas mukavasti, mut autot on vuosien saatossa kärsiny. Muutama rekka on priimakunnossa. Tulee aika kiva yhdistelmä kun saa junaradan samaan laatikkoon ton kanssa.

  Edelleenkin siis saa tarjota, jos omastaan haluaa luopua... JPM myy edes se Monza ja Firebird... Ja Hagle sun kalusto kiinnostais kanssa. Voisin vaihdossa antaa muutaman Tycon auton...

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: M 2004-05-25 11:55 ]</font>

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: M 2004-05-25 11:56 ]</font>
   
 2. CC69

  CC69 Gearhead

  Just saatiin pojan syntymän kunniaksi Scalexticin perusrata vanhoilta työkamuilta lahjaksi ja aikapula haittaa täälläkin ajeluita. Eli rata on vielä paketissaan, mutta ehtiihän sitä myöhemmininkin kun poika on vasta kuin kuukauden ikäinen.

  Radan mukana tuli pari formulamallista autoa, mutta jos Scaleen saa jenkkimallejakin, niin semmoisethan tarvii heti käydä ostamassa.
   
 3. lennu

  lennu 1st gear

 4. M

  M Gearhead

  Nostellaanpas tätäkin aihetta taasen. Edelleen olen kiinnostunut Auroran radasta ja autoista...
   
 5. tapiiri

  tapiiri 1st gear

  kaverillani on kaksi auroora rataa tarpeettomana,nyt tarttee vaan saaha se myymään ne..........palataan asiaan.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Minulla on varastossa n. 30 vuotta vanha Airfixin perusautoratapakkaus. Harmaita rataosia 8-rataan (sillalla), ja voihan tuosta muitakin muotoja tehdä. On myös pakettiin kuuluvia kaiteita, "kaasuvivut" ym. Myös kaksi pakettiin kuuluvaa autonraatoa (Ferrari ja Porsche, muistaakseni). Renkaat puuttuvat, samoin "harjakset", mutta kunnostamalla varmaan saa vielä toimimaan.

  Jos on tarvetta, eniten tarjoavalle myyn. Ota nopeasti yhteyttä! Rata Espoossa.

  t. Tuomo

  tumppi@kuvateksti.net
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Sattuisko kukaan tietämään mistä uusia Tycon autoja saa ostaa? Mielellään Jyväskylästä tai sitten jostain nettikaupasta.

  Rata on ja muut vermeet, autot on ajettu puhki.

  jahup1993@luukku.com
   
 8. M

  M Gearhead

  Edelleenkin haeskelen Auroran autoja.

  JPM ja Hagle ette millään luopuis autoista? Tapiiri, koitas pehmittää sitä kaverias niiden parin radan kauppaamiseen :lol: Vaihdossa autoihin voin antaa iskemättömia suoria (6") rataosia alkup. pakkauksessa.
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Hei,toi oli uutta että Scaleen käy muutkin autot.Esim.Bilteman.Onko muitakin?Ja mitenhän Scalen hintataso esim.Virossa? :p
   
 10. M

  M Gearhead

  Taas kerran on ihan pakko nostaa tätä aihetta. Auroran autot on edelleen hakusessa ja myytävänä (tai vaihdettavana) on niitä suoria rataosia...
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Auroraa maailmalta

  Vinkiksi Auroran etsijöille mikäli suomesta ei tunnu löytyvän. Itse kun olen vanhoja scalen autoja etsinyt ebaysta niin monesti on näitä kohdalle osunut.
  Esim. englannista www.ebay.com/uk ---> toys & games ---> scalextric & slotcar ja aurora hakusanaksi.

  Juuri kun koitin sain 67 löydöstä.

  Vastaavasti saksasta www.ebay.de ---> modellbau --->rennebahnen

  108 löydöstä.
  ...ja kaupoille :D
  -S
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  autorandan osto.. pojalle.

  niin autorataa POJALLE tässä hommaamassa.. ymmärsinkö oikein että nämä http://international.ehobbies.com/SL-AFX-9868.html radat ovat yhteensopivia scalextric ratojen kanssa, vai ovatko ne niitä..kun lukee vain scale??!! ja tiedättekö että jos tuolta jenkeistä lähtee tilaamaan rataa.. mites ne virtajohdot ja muuntajat käy tänne suomeen`? vai käykö ne ollenkaan?

  kiitos viisaammille :)

  jarski
   
 13. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Miulla on yks rata, tai oikeestaa kaks samanlaista. Sain joskus kaverilta lahjaks jonkun vanhan. Se on NIPCO(?) merkkinen. Mistäköhän tuohon saisi hommattua autoja? Kun en ainakaan tuon merkkisiin ole missään törmännyt... Samoin jos siihen saisi jostain verkkovirta muuntajan kun nyt se toimii paristoille ja jos laittaa saman virran verkkovirralla niin ei jaksa kun toinen auto liikkua... Ei varmaan riitä watit tai jotain... Ku nuo isot patterit on sen verta kalliita et kun käy kunnolla ajamaan ni niihin uppoaa kaikki rahnat...
   
 14. M

  M Gearhead

  Re: autorandan osto.. pojalle.

  Juu, siis EI käy Scalextric radan kanssa. Scale tuossa on mittakaava eli HO /oikeesti autot kyllä noin 1/64) eli paljon pienempiä...
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest

  kiitos.

  kiitos.. tuossa just ostinkin suomesta ihan scale x4 mallin melkein 10 metriä pitkä.. eiköhän sillä pääse poika jo kokeilemaan.. täytyy vaan ite koittaa heti että se toimi varmasti ettei tuu pojalle sitten aattona itkut ;)

  t isomies
   
 16. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Tässä kävin herättelemään henkiin tuota omaa autorataani... Purin kaikki autot alkutekijöihin ja putsailin osat ja kasasin alustat ajokuntoon...

  Nyt kun rata ja autot ovat seisoneet monta vuotta tuli muutamia ongelmia... Monet metalli osat ovat ruostuneet/hapettuneet jollain lailla... Miten esim radassa olevat metallit (siis ne missä sähkökulkee) olisi helpoin putsata kun ne ovat vähän ruosteessa/hapettuneet?! Samoin auton johtimet ovat aika p****na... Ne purin ja niissä ne johtimet ovat jotain ihme punottua metalli lankaa tms... Ajattelin korvata ne kuparisilla metalli liuskoilla jotka on taivuteltu muotoonsa... Toimiikohan sellainen?

  Rata (tai siis radat) ovat nipcon 1:32 (?) ja toimivat paristolla (!)... Mikäköhän vika siinnä on kun autot välillä vaan pysähtyvät eivätkä jaksa ollenkaan liikkua? Niitä täytyy väöhän tökätä ja ne heräävät taas henkiin... Tätä käy vähän väliä...

  Mistä näihin autoihin saisi osia? Esim moottoreita ja rattaita? Rattaat jos saisi metalliset ja ehkä vähän virimalliset... :odroll: Samoin jos saisi moottorin joka liikkuu vähän liukkaammin... :odroll: Kaikki pitää aina virittää... :D
   
 17. Anonymous

  Anonymous Guest

  korjaus..

  eihän se malli ollutkaan x4 vaan x6 minkä ostin.. muuten tietääkös kukaan kun mulla on lapsuudesta tallella sellanen scalen 8 malli... siinä on erilaiset kiinnityslerpukkeet kun tossa uudessa, kiskot on luonnollisesti samanlaiset, että saako tollasia malleja liitettyä miten yhteen.. mikä se pala on ja mistä niitä saa.. se vanha rata on kai 70 tai 80 luvulta... kiitos .

  jarno
   
 18. Anonymous

  Anonymous Guest

  myyn/ostan

  Jees eli ois hakusessa tollaseen AURORA speed steer rataan autoja, mul on niitä kyl itsellä kaks (bmw turbo ja borsche turbo) mut niistä toimii vain toinen tai sit jos ei löydy niin myyn ton koko radan pois. rataan kuuluu muuntaja, kaks kahvaa, mutkia kuus, suoria kahdeksan ja tämä autoratahan on sellainen missä voi autolla pujotella ratojen välillä.

  jos kiinostaa tai sul on autoja ni meilaa ViljoVuolab@hotmail.com tai soita 040 523 0982
   
 19. pas2

  pas2 Gearhead

  ->ESMCB

  Radan metallit saa putsattua kupari 5-pennisellä hinkkaamalla, vuonna 2005 siis 5 centin kolikolla.

  Autojen johtinet saanee korvattua kuparipelleillä, tosin ei taida päästä tuntipalkoille kun kaupasta taitaa ihan rahalla saada noita (=halpaa).

  Juu itellä on vihdoin Tycon vauhtirata, ja jossain on pölyä keräämässä simmoinen kaiteilla varustettu rata, missä pystyi ohittamaankin eli vaihtamaan ajorataa.
   
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Jaahas, hain tänään Matkahuollosta jälleen yhden vanhan autoradan jonka bongasin kepö lehdestä. Rata on Stabo merkkinen ja täytyy myöntää että 60-luvun Formulat on paljon sympaattisemman näkösiä kuin nykyvehkeet.

  kahta en vaihda: sinappia.
   

Kerro tästä muillekin!