Bahco hallitunkki BH1EU2250

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja heh heh©, 8.12.2017.

 1. Kalu

  Kalu Double Gearhead

  Kyllä mä kehtaan kehua tota low bahcoa. Ostin sellasen itelleni ja lopuks sellane ostettii tallille yhteiskäyttöön, kun oli niin kätevä. Olin joskus tunkkia vailla ja pääsin kokeilee aaseetä, no siihen ei fyrkat piisannu, mut ei tää bahco siitä kauas jää. Eli suosittelen...
   
 2. hzemax

  hzemax Gearhead

  Ostin bilteman aika kalliin tunkin,,, nostaa aika alhaalta . Äh yli 10 senttiä, mut nostaa 880mm.

  Hirmu kätevä, ko nostaa painavia ja isoja vehkeitä yli 80senttiä ylöspäin.
  Makso paljon, on hyvä.
   
 3. Jsp

  Jsp Gearhead

  Isäukolla on sellanen vanha valurautanen hallitunkki joka painaa kuin perkele.
  Silti se vaan toimii. Niin kauan kun sitä ei tartte kynnyksen yli nostaa tai tuoda pihalle niin hyvin rullaa tallissa ja pysyy caprice farmari vaikka viikon tunkattuna pelkän tunkin varassa.

  On jo tosin niin kulunu tunkki ettei edes lue merkkiä tms..
   
 4. Belve67

  Belve67 2nd gear

  Ostakaa Niken hallitunkki jättäkää ne lenkkarit murheilijoille.
  Mulla on jo yli kakskyt vuotta vanaha Nike ja koskaan en oo joutunu mitään reppaan tuohon tunkkiin enkä runkoonkaan, ei tietysti oo se matalin mitä nyt kait haetaan, mut lankun palat ei maksa mitään. Kallishan se muka oli silloin aikoinaan mut eipä oo tarvinnu ostostaan katua.
   
 5. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  US-Partsin kiinalaiset X-racerit ei ainakaan ole kovin pitkäikäisiä, pari-kolme meillä on noita tallilla ollut ja kaikki alkaneet parin-kolmen vuoden sisään vuotamaan tai lakanneet pitämästä ylhäällä... Se noissa myös kismittää että vapautuksen hammaspyörät on niin paskat että lasku ei tahdo onnistua kaikissa varren asennoissa. Kotitallissa mulla on AC pikanostopolkimella, on erittäin pätevä kapine.
   
 6. Toope

  Toope 2nd gear

  Ittellä ollu kiinanpaska vuodelta 2000,ei valittamista. nosto 2000kg ja on pitäny ylhäällä,makso sillon jotain 20e. Toki alle en mene ilman pukkeja.(ja on ollu kovassa käytössä,noin 1krt/päivä,eli noin 6200 kertaa kestäny nostaa.) Noin 0.003€ kerta....
   
  Muokattu: 10.12.2017
 7. xarper

  xarper Gearhead

  Eikö tuo ole jo päivänselvä asia kun siinä lukee Xracer :poff:
   
 8. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Lidlin myymä Ultimate Speed on osoittautunut toimivaksi ja kestäväksi harrastekäytössä. Ja yllättäen nosti jopa Vanin keulasta suht kepeästi, eikä pudottanut alas;).
   
 9. xarper

  xarper Gearhead

  Natsisiwasta muutenkin tuntuu saavan ihan kelpotyökalut yms, ei oo vielä valittamista ollu missään vaikka oikeesti halpoja ovatkin.
   
 10. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Muistakaa hommata pukit jos ostatte tunkin remontinkorjaukseen. Halpa investointi ja jotenkin mukavampi mennä syvemmälle auton alle kun tietää että sinne ei jää jumiin.
   
 11. ilu100

  ilu100 Gearhead

  5-vuotta sitten tuon bahco lown tilasin Virtaselta tallille ja oli niin kähevä että 2-v sitten firmaan sama hunttia halvemmalla...on kevyt liikutella ja muutenkin hi-tech näköinen.Täys suositus täältä ja alke 300 kai hinta.
   
 12. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Useampi tuote tullu ostettua lidlist', Sirkkeli oli hyvä ei hajonnu vaikka sauna remontin ja ulkorakennuksen sahaili sillä. Mutta lattianhiomakone hajos 5x ennen kuin sai sellaisen 12 neliön huoneen hiottua..... alkoi ja kassalla hiiltyä kun tuli saman päivän aikana useamman kerran palauttamaan takuuseen. Muoviset hihnankiinnikeet hajos heti kättelyssä. Vuokraamosta hain toisen laitteen ja se kesti heti ihan eritavalla. Akkuporakone tuli hankkia myös lidlistä mutta se jäi viimiseksi lidl sähkötyökaluksi kun siinä olevat 3kpl akkuja oli sökönä jo vuoden kohdalla. Nyt on 3 vuotta vanha Milwaukee kahdella akulla ja pelaa kuin buickki.

  Biltemasta ostetut tuotteet on osoittannutunnu huomattavasti paremmiksi. Nyt vanha hallitunkki on tekemässä tepposia kun se vuotaa kaikki öljyt pihalle ja laskee pikkuhiljaa aina alas.... Sen vuoksi pitää katsella uutta tunkkia. Tallissa on isompikin bilteman tunkki jos teknisesti pelaa hyvin mutta on liian korkea auton alle. Niin ja tämä hallitunkki on yli 20 vuotta vanha.
   
  Muokattu: 11.12.2017
 13. superbird

  superbird Gearhead

  Jegsistä ja kaikista muista racingtunkin näköisistä, kiinanpaskaa väittäisin lähes kaikkien olevan. Näin ainakin jenkeissä.
   
 14. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Noh tossa yhdessä testissä JEG:s oli testissä aika korkealla olkoon kiinalaista tai ei. Bacholla ei ole ainuttakaan mallia tällä hetkellä jotka kelpais omaan käyttöön. Onko joko liian isoja ulkomitoiltaan tai sitten liian kalliita tyyliin 500€. Joku 250€ voi vielä maksaakin.
   
  Muokattu: 11.12.2017
 15. Jsp

  Jsp Gearhead

  HAHAA! Just kun pääs henkseleitä paukuttaa noista mätänetin tunkeista niin tänään levis tuo mätänetin halppistunkki. Ei voi enää kun nostaa pukin päälle. Noh onneks on toinen varatunkki. Saa nähhä kui pitkää se kestää. Tää 20€ tunkki joka nyt levis kesti 5 vuotta.
   
 16. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Onko kukaan laskenut paljonko oikeesti riittävän korkeelle nostava tunkki joka jaksaa sen pari tonnia punnertaa ja ois riittävän pitkä sekä matala maksaisi jos leikkuuttaisi raudat jossain pajassa ja siihen hommaisi jostain sopivasti sylinterit ja vaikka bilteman tai muun korinoikaisu hydraulikon

  Ei ois ongelmaa liian korkeesta runkosta kun koneikko ois letkun päässä ja se matalimmalta nostohan vois olla vaikka kiilalla tai kynkällä kuten lattia nosturiessa
   
  heh heh© tykkää tästä.
 17. xarper

  xarper Gearhead

  Jollain ton tapasella siirreltiin isoja sorveja ainaskin pajalla joskus.
   
 18. heh heh©

  heh heh© Gearhead

  Nikuzai sanoi:
  "Ei ois ongelmaa liian korkeesta runkosta kun koneikko ois letkun päässä ja se matalimmalta nostohan vois olla vaikka kiilalla tai kynkällä kuten lattia nosturiessa"

  Ei ko tekemään ja myyntiin! Loistoidea!
   
 19. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead  Arvaas 2 kertaa oisinko jo tehny jossois sorvi, jyrsin ja plasma


  Vaanku ne pirkanat maksaa rahaa
   
 20. urho3

  urho3 Gearhead

  Nosturi nyt taitaa tuon tunkin kyllä suurimmaksi osaksi korvata. Mulla ainakin iso kynnys ruveta konttailee.
   

Kerro tästä muillekin!