Batmobilit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Anonymous, 17.10.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ostin tuossa kirpputorilta tuollaisen mobiilin ilmeisesti Batman, ja Batman Returns. elokuvien auto (n. 24 cm. pitkä lötkäle)
    -Onko noiden keräilijöitä Suomessa, ilmeisesti niitä on 1960-luvulta lähtien tehty eri tyylisiä?
    Millainen arvo tuolla hankkimallani voisi olla...?
     
  2. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    mulla on kauko-ohjattava batmobile, oiskoha aika laittaa hyllyyn :wink:
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olikohan noita rakennussarjoina aikanaan...?
     
  4. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    [​IMG]
     
  5. Batmobileja on tosiaan paljon eri tyylisiä. Suomessa on neljä suurta Batman kokoelmaa (yli 200 artikkelia). Monilla lelukeräilijöillä, kuten itselläni on muutama kymmenen erilaista Lepakkolaitetta. Jos löytämäsi auto on Made in China, niin arvo jää alle 20€, jos on Hong Kongissa tehty, niin hinta on päälle 100€. Taiwan-tuotetta ei varmaan kukaan halua edes postikulujen hinnalla.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    -Ei tuosta valmistajan nimeä löydy!
    Näyttää, että siltä kuin se olisi ollut koottava pienoismalli, ikkunoissa on liimantöhryä! Onhan ne voineet tietysti irrotakin...!
     

Kerro tästä muillekin!