Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

 1. onre

  onre 3rd gear

  Aijai, tuon ikäluokan peli farmarina ja ehkäpä peräti kutoskoneella ois aika kova juttu.
   
 2. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Kenelle meni Nivala-Haapajärvi -seudulta ostettu Valkoinen 4d`65 Impala? Kulkeutui tieten Vaasaan?
   
 3. mörkö

  mörkö Gearhead

  Meijän 67 Impala otettiin pressun alta esiin tänään..
  hyvin lähti käyntiin ja kohta katsastukseen..
  kyllä se kosteus vaan oli tuhoja tehnyt, sisälle kun en saanut.
  Us partsin suoja pressu oli kyllä ok, mut vähän hauras..
   
 4. mehtäläinen

  mehtäläinen 1st gear

  kenelläkään tietoa mistä löytyisi -74 Impalaan sopu hintaiset ovien tiivisteet?kyseessä leveellä b-pilarilla oleva 2d coupe.
   
 5. ChevyCaprice

  ChevyCaprice 2nd gear

  Voi kun sais savut jo tosta omasta -67:sta! Jakajan asennusta vaille olisi kone enää. Motivaatio impan kanssa hiukka hukassa, kun kaikki aika menee Capricen kimpussa.. :cry:
   
 6. ViLU

  ViLU Gearhead

  Jos meinaat, että tuhoja auton sisälle niin mulla on ainakin hyvin toiminu ne Bilteman kosteudensyöjät... Kabiinissa yks säkki ja takaluukussa toinen.
   
 7. Tweety-81

  Tweety-81 3rd gear

  Ja mä olen omalla päästellyt jo toista viikkoa likimain kaikki pakolliset ja vähän vähemmän pakolliset ajot! Kivaa on ollut, varsinkin lähtö aamu viideltä ajelemaan töihin päin :odroll:
   
 8. mörkö

  mörkö Gearhead

  Bilteemaan mennään ensi tiistaina muutenkin, hajosi semmonen sieltä ostettu virrankatkaisin, jota asentelin Impalaan..
  Vaidankin sen kosteuden syäjään.... :rotfl:
   
 9. mörkö

  mörkö Gearhead

  Meijänkään ei oo mikään huippuyksilö, mutta PITÄIS tällä hetkellä olla melkein ajokunnossa..... Laturin liiallinen lataus hoidetaan ja pari pikku hitsausta, niin katsastus rupeaa olemaan ajankohtaista, Lahden Classicshouhun olis tarkoitus suunnata...
   
 10. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Ne muuten on oikeesti hyviä,mulla oli yhtenä vuonna 3/4talvesta auto kylmässä tallissa,pressu päällä.Noita laitoin kaks sisälle ni oisko semmosen noin puoli litraa yhteensä keränny nestettä.
  Kuitenkaan ei niin iso hytti tossa etes oo,yllätti kyllä.
   
 11. ViLU

  ViLU Gearhead

  Olis varmaan omasta kuuskakkosesta aika vaihtaa etu- ja takalasin tiivisteet. Tulee ihanasti vedet sisälle. Saako noita paikallisista puljuista vai meneekö tilaus tavaraksi? Ei kellään olis ylimääräsenä tuoreita hyllyssä?
   
 12. Make500

  Make500 Gearhead

  Tässä kimpparojekti kaverin kanssa menossa jo ties monettako vuotta, mutta hiljaa hyvä tulee.
  Vuosimalli on -61 ja Bel Air Flattop 4d sedan. Edellisen omistajan toimesta oli jo kori irrotettu rungolta ja alustan työt tehty. Kori on maalattu vuosia sitten ja todennäköisesti maalataan uudestaan samalla kun luukutkin. Jousitus on vaihtunut ilmapusseiksi joka nurkassa. Moottorina pikkuvireinen 350 ja lootana TH-350.
  [​IMG]

  Jossain vaiheessa elämäänsä keula oli kokenut kovia ja se oli kustomoitu mm. rst-putkimaskilla ja yksittäisillä ajovaloilla. Kuten kuvasta näkyy, lokasuojia oli muutettu aikoinaan ja ne peittää nyt alkuperäisen maskin vilkut. Samoin teki nokkapelti, joka peitti koko maskin yläosan.
  [​IMG]

  Takapäätä koristaa tiedätte kyllä mistä tutut takavalot, jotka ainakin omasta mielestä sopii tälläiseen kustomaihioon. Lodjussa kompura ja pieni painesäiliö ilmajousille. Nyt on menossa mm. sähkötyöt, jotka päätettiin tehdä itse johto johdolta uusiksi. Painlessin johtosarja olis varmaan ollu jälkikäteen mietittynä kuitenkin se helpompi ratkaisu.
  [​IMG]

  Töitähän tässä vielä riittää pirusti, mutta edetään minkä ehditään. Kaverin kanssa kuitenkin omiakin projekteja useampia. Toivottavasti tämäkin liikkuu ennen kuin bensa maailmasta loppuu! :wink:
  [​IMG]
   
 13. v-v

  v-v Gearhead

  No nyt se löyty, mie joku aika sitten tuota bel airia metsästin. Serkkupoikien ensmäinen oikee auto, ja taitaa olla se auto joka minun innostuksen aloitti. Vieläkös siinä on sisusta kunnossa?
   
 14. Make500

  Make500 Gearhead

  Sellanen kulahtanu turkoosi/valkoinen keinari on sisustana.. Uusimaanhan tuon sitten joutuu..
  Tiedätkö muuten jotain auton historiasta? Vanha tallikaveri tätä aikoinaan teki kuin iisakin kirkkoa vuosia sitten. Myi sitten yhelle toiselle kaverille, jolta ostettiin pois n. 4 vuotta sitten.
   
 15. v-v

  v-v Gearhead

  Poijjat tais sen kulettaa Ilomantsiin jostain etelän suunnalta, oli sillon oranssi valkea. Aika oli jotain -90 luvun puoliväliä, sillon uusivat ainakin sisustan. Sittemmin tais kulkeutua Joensuuhun, oli jonkun aikaa Hell2 käyttäjalläkin. Jossain mulla on kuva siitä sillosessa asussaan.
   
 16. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Tuolla bel-airilla oli joku rytmiryhmä aikoinaan big chevy weekendissä Kalajoella joskus 90-luvun alussa...kumi sillä tuntui palavan helposti...
   
 17. buick71

  buick71 2nd gear

  Jopas tuuria,just eilen samasta autosta projekti/valmiita kuvia kahtelin kultaiselta 90" luvulta.Ja auto rakennettu Lieksassa josta meni Ilomantsiin,kertokoon ex-omistaja enemmän jos tahtoo...
   
 18. 63S88

  63S88 Gearhead

  Juu, Martikaisen Kimmo sen Lieksassa rakensi.
   
 19. impala67

  impala67 Gearhead

  tais olla 95 kalajoen bcw:ssä oranssivalkoisena. jäi nuo 59 takavalot mieleen. hyvältähän tuo projektin eteneminen näyttää!
   
 20. v-v

  v-v Gearhead

  Joops lieksasta mantsiin kulkeutumin kuulostaa järkevämmältä, poijjat ol sillon koulussa siellä
   

Kerro tästä muillekin!