Bensaa venäjältä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

 1. Nyypäle66

  Nyypäle66 Gearhead

  mikkis83 tykkää tästä.
 2. palontie

  palontie Gearhead

  :D:D:DEi voi kun hämmästellä jälleen kerran veli venäläisten aivoituksia.
   
 3. karra

  karra Gearhead

  Jostain luin että kun on iso maa ja varmaan satoja rajanylityspaikkoja niin sinne on tuotu noita autoja joita on jätetty sinne vaikka ois pitänyt tullata ne. Mites muuten suomeen tullaan jos ajetaan auto suomeen, ai niin sitähän tapahtuu koko ajan esim Lappeenrannassa. Mutta jos suomipoika ajaa jenkkikilpisen auton satamassa laivasta maihin niin onhan siinä jonkinmoinen selvitys, kait:rotfl:
   
 4. Nyypäle66

  Nyypäle66 Gearhead

  Luin että pyyntö olisi tullut kansainvälisiltä rahoitusyhtiöiltä. Heidän autoja tuppaa katoamaan Virosta, Latviasta, Liettuasta yms Venäjälle.
   
  palontie ja Karpov tykkäävät tästä.
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Ei haittaa silti yhtään. Aina siellä jonossa pellet kilpaa rehvastelee uusilla "omilla" autoillaan :D

  Ei vaan, kerran satuin kun tuttu parivaljakko siinä kilpaa tosiaan kehui uusia vehkeitään. "Mä ostin" yms paskaa vaikka rahotusyhtiöhän nekin omisti :wc:
   
  1purehell ja Nyypäle66 tykkäävät tästä.
 6. ramman

  ramman Gearhead

  eiköhän kaikki rahoitusyhtiöt kiellä autojensa viennin ilman valtakirjaa ulkomaille. ilmeisen idiootteja nämä jotka eivät ole rahoituksensa ehtoja lukeneet :odroll:
  kannattais varmaan ne sopparit lukee ennenkuin alllekirjoittaa :odroll:
   
  fudge85 tykkää tästä.
 7. stana

  stana 3rd gear

  Rahoitusyhtiöt antaa sen valtakirjan. Meillä on emännällä valtakirjat minun nimissä oleviin autoihin, kaikki on omissa nimissä. Se valtakirjalipetti tulee mukana kun tilaa green cardin. Lie mennyt lapsi pesuveden mukana kun jotain kulmaa tilkitty, helppo se romu on sinne varmaan lopullisesti tarvittaessa hävittää jos siltä tuntuu ja varkausvakuutus on kunnossa, helpompaa kuin "omituisten ostajien" kanssa..
   
 8. Karpov

  Karpov Gearhead

  Niin se perus valtakirja mikä vaaditaan vaikka oisit naapurin autolla. Vaan jos nyt katottas tästä lähin kuka tankkaa omaa autoa ja kuka pankin :D
   
 9. stana

  stana 3rd gear

  Juuri näin! Mitä muuta vennään maasta löytyy? Lytän tankkaajat löytää tästä vissiin yhden tullimiehen- käytiin kaverin kanssa kesän lopetus? keikka katsomassa kostassa, hyvä oli.. Ja muutonkin juteltiin, oli nurmekseen tulossa..
   
 10. palontie

  palontie Gearhead

  Miten ne soveltaa tota esim Rekkafirmojen autoihin kun aika monet ajaa rahoitusfirmojen omistuksessa olevalla kalustolla.
   
 11. karra

  karra Gearhead

  Ei kuulemma koske ammattiliikennettä, eli jos kuski tai haltija ammattimaisesti ajossa niin onnistuu rajan ylitys.
   
 12. Sierra

  Sierra Gearhead

  Tänään aamulla rajalla autoluukulla otti paprut ja pyyti menemään sisätiloihin, eka meinasin että joutuuko taas täyttämään vittumaisen selvityksen Venäjällä käynneistä.
  Mutta löivät laput kouraan eli tarkistavat vaan että onko yritykseni muita autoja rajan takana, kun Chevy yritykseni nimissä.
  Se viitoitti sitten tien Sortavalaan ja kroona baariin, kippis..

  Jos haluat kokea munaisen neuvostomeiningin, ota huone Sofia hotellista. Parhaat soviet union sängyt etenkin 4.kerroksessa ja palvelu aitoa vittumaista Neuvostoliittoa autenttisessa ympäristössä!
   
  Muokattu: 19.9.2018
  mikkis83 ja palontie tykkäävät tästä.
 13. palontie

  palontie Gearhead

  Palvelua hymy huulilla?
   
 14. Karpov

  Karpov Gearhead

  Yrittäjän ensiapukurssi sortavalassa.
   
 15. Sierra

  Sierra Gearhead

  Tuo respa, semmonen perus neuvosto kanttura jonka naama kääntynyt vittumaiseen mutruun jo äitinsä kohdussa, periytynyt virkailme.

  Tämä hotelli Sofia, -90 luvulla kun tämä oli suomalaisten tiedossa ja käytössä enempi, täällä henkilökunta huippua, monesti olin mukana heidän illanistujaisissaan ja muutenkin "sisäpiirissä", näki kyllä suomalaisturistien kirjon kaikessa pervoudessaan, hauskoja muistoja!
  Sit vaihtui omistajaa ja tais olla suljettunakin pitkään.
  Nykyään tänne ei vedä minua kuin hinta.
   
  Muokattu: 19.9.2018
  mikkis83 ja palontie tykkäävät tästä.
 16. palontie

  palontie Gearhead

  Mikään ei oon niin tympeetä kun käydä venäläisissä kaupoissa,Missään nää sellaista asiakaspalvelua,no ehkä Ranskassa,siellä ollaan kanssa naama vitullaan jos Englantia arvon Madameille puhuu.
   
  Nyypäle66 tykkää tästä.
 17. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Nuijamaa SYP kurssi 77 20.09.2018

  Rättijärvi

  [​IMG]

  Pensis Viipurin lähistöllä 20.09.2018

  [​IMG]
   
 18. atobee

  atobee Gearhead

  Melkoinen ero bensan hinnassa.
   
 19. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Niimpä , ja Asemien välimatka karttateitä pitkin abaut 13 mailia.
   
 20. Karpov

  Karpov Gearhead

  Toki pahenee syvemmälle mentäessä, mutta lähellä rajaa huomaa eron. Eron nimittäin siinä menenkö minä vai isäni aka harmaapantteri kauppaan. Kyllä on nuoret tytöt mielin kielin hänelle vaikkei edes näytä yrjö kloonilta.
   
  palontie tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!