bensahana aina auki?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja janis77, 26.5.2007.

  1. rb

    rb Double Gearhead

    Urbaani legenda tai ei, mutta kuulin tarinan jossa möhkökawaa oli yritetty käynnistää hieman ikävin seurauksin.

    Startilla kun ei ollut jaksanut pyöriä, eikä sitä rohjaketta kukaan jaksa työntää joten narulla vaan auton perään ja hinaamaan.

    Raskas pyörä ja pitävä asfaltti mutta jonkun on annettava periksi. Neste myös bensan muodossa on kokoonpuristumatonta joten kiertokanki jäi tässä kohtaa heikoimmalle ja vääntyi banaaniksi.

    Tarinan opetus on siinä, että aina välttämättä vika ei ole huonossa akussa jollei moottori halua pyöriä ja ennenkun suunnittelee radikaalimpia toimenpiteitä, kannattaa ehkä irroittaa tulpat ja kokeilla pyöriikö sitten...
     

Kerro tästä muillekin!