Bilsport Performance&Custom Motor Show 2019, Kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 1320, 6.5.2019.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Pääsiäisenä tuli Stadin näyttelyn lisäksi käytyä länsinaapurissa Elmiassa. Taas ei voi kuin kehua Ruotsalaisten autojen kovaa tasoa, kun vuodesta toiseen näyttelyyn riittää runsaasti huippuluokan kalustoa. Yksi iso halli klassikkoautoja ja iso USA-autohalli tarjosi kyllä ihmeteltävää koko päivän ajaksi, pari isoa tuninkihallia sen sijaan oli hyvin nopeasti kierretty. :rotfl:

    Tuolta löytyy palkitut, näkyy muutama pytty matkanneen myös Suomeen! http://www.custommotorshow.se/blog/...-bilsport-performance-custom-motor-show-2019/

    Ja tuossa on iso kasa kuvia mitä tuli räiskittyä: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...nce+&+Custom+Motor+Show,+Elmia+19.-22.4.2019/

    Mulle jäi eniten mieleen tällainen kolmikko, ensiksi aivan pilkuntarkasti entisöity '59 Impala isolohkolla ja runsaalla määrällä optiovarusteita. Toisena erittäin tyylinmukaisesti ja ajan henkeen rakennettu '32 Ford Roadster, ja kolmantena linjakas liekitetty '50 Mercury.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    StoneSour09400 ja Herje tykkäävät tästä.
  2. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Täytyy kyllä allekirjoittaa tuo taso mitä elmiassa on nähtävillä. 2017 olin siellä oman moottoripyöräni kanssa näytteilleasettajana. Suomen voittajakalusto on siellä peruskauraa, "täyteautoja" ei siellä ole, vaan kaikki ovat tasokkaita. Vahva suositus!
     

Kerro tästä muillekin!