bilteman kompura 3hv 24l

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Gyrus, 22.11.2007.

  1. Gyrus

    Gyrus Gearhead

    Onkos jollain kokemusta tollaisesta?
    Bilteman kompura 3hv 24l

    Kun tarvitsisin mahdollisimman pienen(ulkomitoiltaan) kompuran joka jaksaisi silti puskea tarpeeksi tuottoa että saa oikeasti jotain tehtyäkin. Voihan sitä aina sitten odotella säiliön täyttymistä kun ei paine enää riitä. Ja hintaa ei sais olla yli 300.

    Voiko ton vastapaine tuotto pitää paikkansa kun muilla merkeillä tollasia lukemia puskevat on jo paljo kalliimpia..
     
  2. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Riittää hyvin mm. maalaukseen, ruuvinvääntöön (700nm+ väännin piltemasta), ruostesuojan ruiskutteluun yms. hiontaan ei oikein oo paras vehje, tahtoo vähän kyykätä kun oikeen painaa hiomakonetta peltiä vasten. mun käytössä on riittäny hyvin, riippuu mihin sinä sitä sitten tarvitset :>
     
  3. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    En kovin korkeaa arvosanaa antais moiselle härpättimelle! Toi tuotto on kyllä vitsi, ainakaan mikään työkalu joka kuluttaa tuonverran ilmaa ei sillä pyöri kuin 5s. Lisäks siihen tuli painekykimeen vika ja se oli lähtenyt käymään ittestään ja puhisi tyhjää 12h. Oli aika kuuma siinä vaiheessa. Ainakaan ei siis voi jättää töpseliä seinään. Se on totta että kyllä sillä just pieniä osia maalailee, mutta ei mitää työkalua käyttele jatkuvasti.
     
  4. reve

    reve Gearhead

    Ei ole kokemuksia juuri tuosta bilteman versiosta, mutta äkkiseltään tuo näyttää ulospäin aika samalta kuin vajaan satasen kiinalaiset kompurat, missä tulee vielä läjä samaa laatua edustavia paineilma"työkaluja" mukaan. Luvatut suoritusarvot ja ulkonäkö on ainakin aika yksi yhteen. Käytännön suoritusarvot ovat jotain vähän muuta kuin luvatut, mutta kyllä noi satunnaiseen pieneen paineilman tarpeeseen esim. puhalluspistoolille tai renkaantäyttöön sopii. Työkaluja tuon kokoluokan kompuroilla on aika turha koittaa pyörittää. Pieni koko ja valovirta tekee tuollaisista kompuroista aika käteviä pieniin "keikkahommiin", joissa on tarvetta ilmalle, mutta sitä ei tarvita kovinkaan paljoa.
     
  5. SportVan-75

    SportVan-75 3rd gear

    Bilteman ilmakompressori

    Mulla on vanhempi(noin10v) Bilteman kompura3hv (2,2kW) 24L, se on toiminu ihan hyvin pieneen ilmantarpeeseen, MUTTA ei sillä hermot kestä hiekkapuhallusta tai epäkeskoa pyörittää: joutuu odottamaan säiliön täyttymistä kaikenaikaa => esim 15sek käytön jälkeen odoteltava 45sek paineen nousua. Ihme kyllä tuo on kestänyt 100% huudattamisen. Ohjeessa sanotaan että kansipahvi saattaa palaa jos ei anna välillä jäähtyä. Laadultaan Bilteman kompura ei ole huono, mutta valovirtavehkeissä ei vain riitä puhti työkaluihin.

    Halpureista : Ostin tietoisella riskillä hiljattain Honkkarista 59euron tarjouskompuran 1,1kw/ 24L, laitoin sen tuon Bilteman kompuran rinnalle, samaan linjaan, jotta hiekkapuhallukseen riittäisi ilmaa, tuo halpurikompura kesti about 5minuuttia käyttöä kunnes jurahti jumiin...ei pyöri. En suosittele halvimpia.

    Bilteman kompura pelaa vieläkin.
     

Kerro tästä muillekin!