Black Widow

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercakungen, 29.6.2006.

  1. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    Löysin Contiaisen kardaanin tukilaakerin kumista ihka elävän mustanlesken. Sormet kävivät aika lähellä ennenkuin huomasin tämän ilkeän otuksen. Harmi, että tapoin sen ennekuin tajusin mikä se oli.

    Onko muilla kokemuksia näistä. Ei varmasti ollut ensimmäinen auton mukana Jenkeistä tullut yksilö.

    Raid ei kuulemma oikein tehoa näihin. Sukat lahkeiden päälle ajaessa?

    Matti Äyräväinen
     
  2. Gunnar

    Gunnar 1st gear

    Häh? :eek: ?
     
  3. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Hui s**tana! :eek: Sinuna purkaisin koko auton atomeiksi, ja kattosin et löytyykö lisää. :lol:
     
  4. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    ei kai ne tapa ellei oo ihan herkkä kaikille ötököille ja mahtaneeko ihmisii kovin pureskella mokomat pitkäkoivet
    wiki:
    Deaths in healthy adults from Latrodectus bites are relatively rare in terms of the number of bites per thousand people. Only sixty-three deaths were reported in the United States between 1950 and 1989

    (vai olikse tälläi: http://www.mh-aerotools.de/airfoils/ima ... idow_2.jpg :D )
     
  5. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    :eek: Morjesta että! Siinä lähtis meikäläiseltä auto ojaan kun tommonen kiipeilis säärtä pitkin ylös... hrrrr
     
  6. Piru

    Piru 1st gear

    Jokunen vuos sitten oli muistaakseni jossain iltapäivälehdessä juttua ruotsista,jossa oli cadillacista löytynyt samainen otus.
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jos auto on tullut jostain Arizonasta, New Mexicosta tai sieltä päin niin aika usein niistä jossain pidempään ulkosalla seisseistä on kuulemma löytynyt monenmoista hämäläistä ja skorppioonia ja monasti kuulemma varmuuden vuoks myrkyttävät semmoset autot ennekuin niitä aletaan sit siirrellä. Tossa lie joku ötökkä päässyt livahtamaan Suomeen asti mut ihmekö tuo, onhan ainakin lehtijuttujen mukaan jossain hedelmien seastakin löytynyt käärmeestä alkaen kaikenlaista ja toi kärmeskin paljastu vasta kun puras jotain asiakasta tavaroiden ollessa jo kaupassa.
    Talvellahan noista olis helppo päästä varmuudella eroon, ei muuta kun auto pariks päiväks pihalle pakkaseen mut näin kesäaikaan pitäis saada auto sit jonnekin isoon pakastimeen tai pakkashuoneeseen päiväks pariks niin eiköhän kaikki mahdolliset salamatkustaneet ötökät siitä tokenis 8)
    Mut jos tommonen on vielä löytynyt autosta Suomessa niin varmuuden vuoks kyllä ainakin kävisin ostamassa kunnon myrkyt ja projektin alkajaisiks tohottelisin semmosta kaikkiin yhtään arvelluttaviin paikkoihin :wink:
     
  8. Anselmi

    Anselmi Gearhead

    Jep, auto tiiviseen talliin, "bug bomb" auton sisätiloihin ja pari talliin auton ulkopuolelle ja ulos odottelemaan.

    Brown Recluse spider tuntuu amerikkalassa herättävän "kauhua" kuolioineen ja syvine lihakseen porautuvine kraatereineen joista voi mätää yms. puristella kuin hammastahnatuubista konsanaan...
     
  9. MercComet

    MercComet Gearhead

    :eek: Ei oo kiva yllätys ollenkaan moiset ötiäiset! Luulisi ötökäisten enemmänkin reissaavaan, kun kuitenkin tullivapaasti liikuskelevat. Eipä noita etsimään ja lahtaamaan aleta. Yleensä reissukaan ei ihan mahdottomia aikoja kestä. Eikös nuo pakkaskelejäkin kestä jongin aikaa, kun vaan esim. aavikon öitä ajattelee...?
    Vuosikymmenien takaa muistaa jutut jukkapalmuista ja hämähäkkipesueista sekä banaanien mukana tulleista gäärmeistä! Vaarattomista giganttisista varastohämähäkeistä oon myöskin kuullut...

    Inhottavia nuo netissä ja hupimaileissa pyörivät "puremajäljet" tai siis muutaman päivän lopputulokset, mutta varmasti pahemman laatusia yksittäistapauksia ovat. Mutta ketä kiinnostaa ottaa selvää, minkä reaktion aikaansaa itselle...
     
  10. mercakungen

    mercakungen Gearhead

     
  11. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

  12. Ahis

    Ahis Gearhead

    -98 vuonna olin valimolla töissä ja siellä purettiin trukkilavalta roinaa pois ja tavaroiden välistä löytyi noin kämmenen kokoinen musta hämähäkki... kuollut ja kuivunut, olis pitäny ottaa talteen ja liimata buickin keulaan...
     
  13. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo, onneks ei oo sisiliskoa suurempia ja vaarallisempia ötököitä löytynyt kontteja purettaessa. Jos kotkan suunnalla joskus kasvaa vaarallinen(?) punainen sisiliskokanta niin mua saa syyttää..... :odroll:
     
  14. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

  15. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Pontiacia menin viime viikolla valmistelemaan rahtia varten niin äijä varoitteli että siellä on sitten joka kolossa ampiaisia. Kysyin jos olis löytynyt myrkkyä mutta kun ei löytynyt niin otin sitten vaan sanomalehden mukaan. Olihan niitä siellä, mutta kyllä sitä nyt yksi suomalainen joukolle ampiaisia pärjää. Raukat tais pelätä mua enemmän kuin minä niitä kun hetken olin huitonut. Eipä häirinnyt kauaa... Perkele! :lol:
     
  16. OL550

    OL550 1st gear

    Kotoa löytyy terrasta yks blackorange eli mexican redknee.. 8)
     
  17. guru

    guru Gearhead

    saitko tankattua?
     
  18. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    Suoritin eilen pienen hyökkäyksen önniäisiä vastaan. Tökkäsin puukolla pienen reijän suihkepullon pohjaan, heitin pullon auton lattialle ja paiskasin oven kiinni. Auto jäi pihalle ja lähdin hoitelemaan asioita. Palasin tunnin kuluttua ja ihmettelin, että mitä skeidaa auton päällä on. Lähemmin tarkasteltuani totesin, että konepellillä, katolla ja takaluukulla makailee satoja, siis satoja! kuolleita hämisvauvoja! Autossa siis on/oli elämää. Täytyy suorittaa ko. operaatio uudestaan parin viikon kuluttua. Pikkuhämikset olivat kooltaan alle millistä kolmeen milliin. Väriltään ne olivat vaaleita, todennäköisesti ei siis lesken vauvoja, joiden tulisi olla oransseja...

    Matti Äyräväinen

    PS. Pitäisiköhän lauantain hääpari-pokalle mainita asiasta?
     
  19. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    :rotfl: :rotfl:
     
  20. kärrypoika

    kärrypoika 3rd gear

    Araknofobia :eek: :eek: :eek: Hyi helevata!!!!!

    Mä yrkkäisin kyllä sellaista myrkkyä, että taatusti lähtee... En tykkää ötyköistä! :poff:
     

Kerro tästä muillekin!