Blacklist

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. Kalu

  Kalu Gearhead

  Ryhmän säännöthän sisältää sen, että sääntöjä ei juurikaan ole! Itse olen näitä autoja nähnyt ihan liikenteessäkin, jos kyse samasta autosta, niin myöskin tuon mustankin. Kukaanhan ei kiellä perustamasta sellaista katuautoryhmää, missä on säännöt jotka määsittelee katuauton...
   
 2. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Juu ja sit täällä porukka taas pillittää muutaman sata sivua mikä on katuauto ja mikä ei. Joillekin niissä pitää olla alkuperäiset tulpanjohdot ja museokilvet. :poff:
   
  Shirley ja Herje tykkäävät tästä.
 3. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Kuinka kauan vielä tarvitsee odotella sitä rapsaa??
   
 4. MarcoK

  MarcoK 3rd gear

  Yritetään Hyvinkäällä samalla listalle, kun ensi kertaa testaillaan PANOX Darttia:)
   
  Herje ja kari6767 tykkäävät tästä.
 5. pts

  pts 2nd gear

  Mä haastan Uskalin kun Holo on ilmeisesti Ruotsissa.
   
 6. Yritetään saada se torstaihin mennessä ulostettua ;)
   
  Catiska tykkää tästä.
 7. 440

  440 Gearhead

  :cool:Yritetään Hyvinkäälle........Panosta vastaan:confused:
   
 8. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Selvä,tuon mukana
   
 9. Raporttia pukkaa Malmilta ja nyt hyvin todennäköistä että ainakin jossain kohtaa listalle pyrkivien kuskien haasteet on saattaneet mennä eri järjestyksessä(sen verran oli paljon tapahtumaa päivän aikana), joten tarkennusta tarvittaessa kaivataan. Kiitos.

  Blacklist Street Race #2, Helsinki-Malmin lentoasema
  Lähes 20 vuoden tauon jälkeen Helsingissä sijaitsevalla Malmin lentokentällä päästiin harrastamaan kiihdyttelyä kilvellisillä katuprätkillä ja –autoilla, sekä tietenkin ajamaan Blacklist Street Race sarjan toista kapinaa


  3. 6. Malmi Customs & Street Outlaws tapahtuman järjesti FHRA yhdessä Rise Racing-yhdistyksen kanssa. Tällaista kiihdytystapahtumaa on jo vuosi kaudet haaveiltu ja suunniteltu toteutettavaksi legendaarisella Malmin lentokentällä. Niinpä iso kiitos tämän toteuttamisesta menee nykyiselle FHRA:n toimikunnalle. Kaikki ovat varmasti yhtä mieltä siitä, että vastaavat tapahtumat pitää nykyään tuoda ihmisten lähelle eikä niin päin että suuren yleisön pitäisi hakeutua isoista kaupungeista useiden satojen kilometrien päähän metsän keskelle katsomaan kisoja/tapahtumia.
  Sen varmasti osoitti tähän tapahtumaan saapuneet yli 2000 katsojaa, vaikka kyseessä oli haastellinen koulujen päättäjäispäivä...

  Tapahtumaa edeltävä päivä oli Helsingissä erittäin tuulinen ja sateinen, mutta onneksi H-hetkellä sateet väistyivät, esterin tuodessa tilalle puolipilvisen kuivan kelin. Kuskien harmiksi vastatuulta kuitenkin riitti lähes 7metriä sekunnissa joka vastaa lähes 20km/h nopeutta.

  Tämän lisäksi lähes 20 vuoden tauko kiitotiellä kiihdyttelystä ei tietenkään ollut parantanut radan pitoa. Niinpä alkupäivästä kuskien turhautuminen ylimääräisestä sudittelusta oli silmiin pistävää ja esimerkiksi lineup-jonossa näki hyvin kuinka paljon pientä kiveä kertyi pehmeisiin takarenkaisiin.


  Blacklist haialtaaseen tuli pyrkijöiksi tällä kertaa tappajamosella tunnetuksi tullut Oksanen, jolla oli jälleen uusi rottalook sämpylä Mosse alla. Tämän lisäksi ehkä Suomi Drag Race historian tunnetuimpia henkilöitä oli Jaska Husso, joka myös ilmoittautui Dartillaan mukaan. Sen lisäksi vanhoja listalaisia kuten Nykänen Swingerillä ja Roth farmari Vegalla olivat mukana listalle pyrkijöiden joukossa. Kuten myös viime kisassa teknisistä murheistä kärsinyt ilokaasutetulla M5:lla osallistunut Vaittinen. Sokerina pohjalla oli vielä iso koppaisella Plymouth Furylla listalle hinkuva Huhtakangas ja Salmi oranssisella Coronetilla.

  [​IMG]
  Näiden seitsemän kuskin kesken jaettiin pelikortein parit, joista ekoista pudotus ajoista jatkoon meni, Nykänen joka pudotti Husson. Salmen Coronetti oksensi vesipumppuvian takia vedet ulos lineupissa, jonka toimesta Vaittinen jatkoon parista jatkoon. Huhtakangas pudotti Furylla Oksasen Mossen. Roth sai tässä kohtaa soolokortin.

  Seuraavaksi Nykänen kohtasi Rothin, eikä Swingeri voinut mitään liukkaalle Vegalle. Roth jatkoon. Vaittinen sai Bemarilla korttien jaossa vastaansa myös Rothin ja Huhtakangas sai soolon. Vaittinen hävisi M5:lla Rothille ja Roth ajoi vielä tämän jälkeen Huhtakankaan tukialusta muistuttavan ja chopattu valkoisen Furyn ovet..

  Listalle nousi siis tästä kapinasta Roth keltaisella Vegalla.  Itse listalaisilla oli seuraavanlaiset haasteet jo valmiksi takana roukkumassa: Uskali oli haastanut Buickilla Sinisalon Camaroineen #1 sijoituksesta ja tämän lähdön häviäjä oli suoraan haastettu Hakulisen ja hänen Novan toimesta.

  Rantakari oli estynyt tulemasta paikalle ja kun Kataja ei teknisen vian takia pystynytkään haastaa Sikasta. Joten Sikanen pääsi haastamaan suoraan kärkipään kahinoiden taiston jälkeen kolmanneksi jäänen auton ja kuljettajan.

  Wihinen ilmoitti myös poistuvansa listalta, koska ei ole saanut Pikkistä vielä valmiiksi ja näin ollen kaikki hänen takana olleet nousivat yhden sijan ylöspäin.

  Katajan lisäksi myös Kitunen rikkoi harjoitusvedoissa Torinon, jolloin Sini Paukkuri pääsi haastamaan suoraan Laukkasen GT Dartin.


  Blacklist kunkkupaikasta ajo sai tylsän käänteen kun burniksen jälkeen Sinisalon autosta tippui nestettä radalla ja hänet liputettiin sivuun. Uskalin ajaessa soolona maaliin.

  Hetken päästä Sinisalo pääsy rykäsemään stripillä vedon ja kertomaan että öljytikku oli päässyt nousemaan ylös ja sitä kautta öljyä pääsi valumaan maahan. Sinisalon parkkeerattua autonsa varikolla, olikin Hakulinen jo haastamassa hänet sijalta #2. Hakulisen odottaessa lineupissa Sinisaloa ilmeni, että Sinisalolla oli startin kanssa ongelmia ja varastartti oli tietenkin kotona. Näin ollen kiusallinen tilanne Sinisalolle. Periaatteessa hän oli jo yhden haasteen ajanut, jolloin teknisen vian takia hänen ei olisi ollut pakko ajaa Hakulista vastaan, mutta tämä olisi taas sitten pysäyttänyt listan tältä osin. Pitkän ja vaikean päätöksen jälkeen Sinisalo kuitenkin luovutti sijoituksen Hakuliselle joka sitten tietenkin haastoi heti Uskalin. Äijät heittivät kolikolla radasta ja Uskali voitti heiton saaden vasemman radan. Pari minuuttia tämän jälkeen ”Laaman” Chevy II:nen oksensi koneen sisuskalut burnismontussa pihalle. Näytti pitkälti siltä että ainakin lähtöalue olisi tältä osin pilalla, mutta onneksi FHRA:n ratahenkilökunta sai kunnon aineilla ja ammattitaidolla alueen putsattua. Päivän jo toisessa #1 sijoituksesta ajettavassa lähdössä tapahtui sitten taas jotain erikoista. Uskali nappasi Buickilla 0.02 reaktiolla unelma lähdön kun taas Hakulinen Novalla vastasi haasteeseen lähes 2.0 reaktiolla? Uskalin ajaessa vielä kohtuullisen 10.2 hyvän ajan liukkaalla Malmin radalla, oli peli pelattu jo heti lähdössä Hakulisen osalta.

  Sikanen halusi tietenkin nousta myös listalla ja haastaa Sinisalon ohitse #2 Hakulisen. Lähdön ollessa yllättävän tiukka napsahti Sikaselta vetari kesken vedon ja peli oli siltä osin selvä.  Tämän jälkeen ajettiin vielä Dart Laukkanen vs. Duster Paukkuri haasteajo, jonka voitti nainen Dusterilla.

  Tämän pitkän ja vaiherikkaan päivän päätteeksi tuorein lista näyttää nyt tältä:


  Blacklist (15.6.2017)
  #1 Uskali, Buick
  #2 Hakulinen. Nova
  #3 Sikanen, BMW
  #4 Miss Paukkuri, Mansikki Duster
  #5 Laukkanen, GT Dart
  #6 Sinisalo, Camaro
  #7 Rantakari, Duster
  #8 Kataja, Pontiac
  #9 Kitunen, Torino
  #10 Roth, Vega
  P.S.

  Malmin uudeksi Street Kingiksi kruunattiin Jani Immonen, valkoisella kuviomaalatulla 1340cc turbo Hayabusalla. Janin päivän paras aika oli 9,5964s./ 240,60km/h. Tämä oli katumoottoripyörien Malmin uusi ”rataennätys.”

  Katuautojen uusin ”rataennätys” Malmille tuli Uskalin Buickille ajalla 10,0694s./235,36km/h.
   
  Muokattu: 15.6.2017
  Larry tykkää tästä.
 10. MarcoK

  MarcoK 3rd gear

  PANOX dartin vetoja hyvinkäältä:

  Ja samalla heitetään haaste malmin kapinoihin edellä olevalle :)
   
  kuula, Fuselage ja Herje tykkäävät tästä.
 11. Hyvinkään kapinoiden jälkeen Blacklist Street Race lista näyttää tältä:

  1.Uskali
  2.Rantakari
  3.Sikanen
  4.Laukkanen
  5.Sinisalo
  6.Hakulinen
  7.Paukkuri
  8.Käyhkö
  9.Kataja
  10.Kitunen

  [​IMG]

  Tässä kohtaa, Sinisalo on ja haastanut seuraavassa kapinassa Laukkasen, Rantakari Uskalin ja Käyhkö Paukkurin...

  Kiitos Blacklist Grid Girl Janinalle, yleisön pitämisestä ajan tasalla lähdöissä.


  Raporttia pukkaa taas sit joskus myöhemmin. :D
  [​IMG]
   
 12. Mopar garage

  Mopar garage 1st gear

  Bemarille haastetta malmille.
   
 13. holo64

  holo64 2nd gear

  Tullaan taas Malmille ja haastetaan edessä oleva
   
 14. Raine K

  Raine K 2nd gear

  Malmilla nähdään.Haastan Katajan.
   
 15. Shirley

  Shirley 2nd gear

  Haastetaan Holo- Sinisalo lähdön häviäjä..
   
 16. 440

  440 Gearhead

  :cool:Koskahan Malmilla ajetaan......tämä on uusin listao_O
   
 17. Cam69

  Cam69 2nd gear

 18. hzemax

  hzemax Gearhead

  Ittehhän en BLACKLISTiin osallistu, vielä, mut eiks noi oo GM skabat.
   
 19. 440

  440 Gearhead

  :cool:Kyselynä "heitin" vaan mahdollisista tulevista ajoista. Ei näytä yleisessä mediassa/Overdrivessa mitään tietoa.Ehkäpä vain Feisbuukissa........eli katso listaa minkä löysin täältä varmistuneista ajoista.:confused:
   
 20. gremlin

  gremlin Gearhead

  29.7 ajetaan taas Porin lentokentällä. Black List kisaajat ovat erityisen tervetulleita.
  Parit TF ja PM, ja muita kummeja sitä saatiin taas kaivettua, että latu saadaan kyllä hierottua kuntoon.
  Tervetuloa!
   

Kerro tästä muillekin!